1. Sınıf Öğretmeni Olmak

egitimciyiz

Yönetici
Arkadaşlar Ben Öğretmenlik Mesleğini İsteyerek Seçmemiştim Hep Yapamam Diyordum.ama Şimdi İyiki Seçmişim Diyorum.çok Yeniyim Meslekte .geçen Şubatta Atandım.hergün Yeni Şeylerle Karşılaşıyorum Bazen Çok Mutlu Oluyorum Bazen Umutsuzluğa Kapılıyorum.bu Yıl İlk Defa 1.sınıfları Aldım Ve Daha Okul Başlamadan Korkulu Rüyam Olmuştu.bulunduğum Bölgede Dil Sorunu Olması Beni Ayrıca Çok Korkutuyordu.dil Sorunu Olmasının Zorluklarını Yaşıyorum Ama Herşeyin Güzel Bir Yanı Var Çocukların Yeni Bir Dil Öğrenmeleri Gülümsetebiliyor İnsanı.1.sınıfı Okutmanın Tadı Bambaşka.burada 1. Sınıf Öğretmeni Olmak Nasıl Bir Duygudur Onları Paylaşmak İstedim.

1.sınıf Öğretmeni Olmak Bir Tohumu Toprağa Atmak Gibidir.ya Büyür Ağaç Olur Ya Çürür Yok Olur.
1. Sınıf Öğretmeni Olmak Demek Karşılıksız,nedensiz Sevilmek Demektir.
1.sınıf Öğretmeni Olmak Demek Çocuklara Bazen Anne Gibi Davranmak Demektir.

alıntıdır.

Benzer konular

eylül35

Kayıtlı Üye
mehmet' Alıntı:
arkadaşlar Ben Öğretmenlik Mesleğini İsteyerek Seçmemiştim Hep Yapamam Diyordum.ama Şimdi İyiki Seçmişim Diyorum.çok Yeniyim Meslekte .geçen Şubatta Atandım.hergün Yeni Şeylerle Karşılaşıyorum Bazen Çok Mutlu Oluyorum Bazen Umutsuzluğa Kapılıyorum.bu Yıl İlk Defa 1.sınıfları Aldım Ve Daha Okul Başlamadan Korkulu Rüyam Olmuştu.bulunduğum Bölgede Dil Sorunu Olması Beni Ayrıca Çok Korkutuyordu.dil Sorunu Olmasının Zorluklarını Yaşıyorum Ama Herşeyin Güzel Bir Yanı Var Çocukların Yeni Bir Dil Öğrenmeleri Gülümsetebiliyor İnsanı.1.sınıfı Okutmanın Tadı Bambaşka.burada 1. Sınıf Öğretmeni Olmak Nasıl Bir Duygudur Onları Paylaşmak İstedim.

1.sınıf Öğretmeni Olmak Bir Tohumu Toprağa Atmak Gibidir.ya Büyür Ağaç Olur Ya Çürür Yok Olur.
1. Sınıf Öğretmeni Olmak Demek Karşılıksız,nedensiz Sevilmek Demektir.
1.sınıf Öğretmeni Olmak Demek Çocuklara Bazen Anne Gibi Davranmak Demektir.

alıntıdır.

ekleyeceklerim Var:)

birinci Sınıf Öğretmeni Olmak Sabır İşidir..

birinci Sınıf Öğretmeni Olmak Yorucudur..ama Karşılığını Gördüğünüzde Değdiğini Anlarsınız..

birinci Sınıf Öğretmeni Olmak İyi İnsan İlişkileri Gerektirir..bir Yıl Boyunca Veliler Kapıdan Ayrılmaz Çünkü:)
sonraki Sınıflarda Ara Ki Bulasın O Velileri...

birinci Sınıf Öğretmeni Olmak Başlı Başına Bir Hayat Tecrübesidir...

sağolun Mehmet Öğretmenim..