egitimciyiz
Yönetici
Değerli Arkadaşlar;
söz Konusu Uygulama 14-18 Eylül Arasında Yapılacaktır.nitekim Uyum Haftası Programı Dahilinde Hazırlamış Olduğum Çalışmaları Burada Paylaşıma Açmayı Düşündüm.
uyum Haftası Etknlikleri Hazırlanırken, Meb Tarafından Yayınlanan Haftalık Program Dahilinde Oluşturulmuştur.
1.gün - Pazartesi
meb Çalışma Programı
ı.ders
1-açılış;
2 -tüm Okul Personelinin Veliler Ve Öğrencilerle Tanışması.
3- Açılış Programında Okul Müdürünün Velilere Bu Uygulamanın Amacını, Yararlarını Ve Yeni İlköğretim Programını Özetleyen Konuşma Yapması.
ıı.ders
1- Öğretmen Ve Öğrencilerin Tanışması.
2-okulun Bölümlerinin Gezilmesi.( Yönetici Odası, Öğretmenler Odası, Koridor, Tuvaletlerin Kullanımı, Merdivenlerde Ve Bahçede Giriş-çıkışlar)
ııı.ders
1-1-öğrencilerin Okuldan Eve Güvenle Gelip Gitmeleri İçin Eğitim Verilmesi.
2-bir Oyun Öğrenme, Birlikte Oynama
(şarkılı Oyunlar Tercih Edilebilir).
şarkılı Oyunlar İle İlgili Çalışma Ektedir.
söz Konusu Uygulama 14-18 Eylül Arasında Yapılacaktır.nitekim Uyum Haftası Programı Dahilinde Hazırlamış Olduğum Çalışmaları Burada Paylaşıma Açmayı Düşündüm.
uyum Haftası Etknlikleri Hazırlanırken, Meb Tarafından Yayınlanan Haftalık Program Dahilinde Oluşturulmuştur.
1.gün - Pazartesi
meb Çalışma Programı
ı.ders
1-açılış;
2 -tüm Okul Personelinin Veliler Ve Öğrencilerle Tanışması.
3- Açılış Programında Okul Müdürünün Velilere Bu Uygulamanın Amacını, Yararlarını Ve Yeni İlköğretim Programını Özetleyen Konuşma Yapması.
ıı.ders
1- Öğretmen Ve Öğrencilerin Tanışması.
2-okulun Bölümlerinin Gezilmesi.( Yönetici Odası, Öğretmenler Odası, Koridor, Tuvaletlerin Kullanımı, Merdivenlerde Ve Bahçede Giriş-çıkışlar)
ııı.ders
1-1-öğrencilerin Okuldan Eve Güvenle Gelip Gitmeleri İçin Eğitim Verilmesi.
2-bir Oyun Öğrenme, Birlikte Oynama
(şarkılı Oyunlar Tercih Edilebilir).
şarkılı Oyunlar İle İlgili Çalışma Ektedir.