2008 fahri akçakoca eğitim ödülü

• Konbuyu başlatan feyza05
  • Başlangıç tarihi
F

feyza05

Ziyaretçi
2008 fahri akçakoca eğitim ödülü şartnamesi
· katılımcılar, başvuru formu ile birlikte çalışmasını içeren dosyayı aşağıda belirtilen tarihe kadar yollamalıdır. (her katılımcı tek eser ile katılabilir.)

başvuru süresinin sonu : 07 kasım 2008, mesai bitimine kadar.

sonuç İlanı : 14 kasım 2008

Ödül töreni : 21 kasım 2008 (yeri sonradan açıklanacaktır)

İŞlem sirasi

* sitemizdeki formu doldurunuz.

* fahri akçakoca anaokulu’nun elektronik posta adresine gönderiniz.

* fahri akçakoca anaokulu’nun elektronik posta adresi: [email protected]

* doldurduğunuz formun bir çıktısını yazışma adresine son başvuru tarihinden önce yollayınız (posta ya da kargo ile)

* fahri akçakoca anaokulu’nun yazışma adresi: Çamlık cad. 2590 sok. denİzlİ tel : 0 258 211 50 57

fahri akçakoca Ödülleri
fahri akçakoca Ödüller yönetmeliği
bİrİncİ bÖlÜm

amaç, kapsam, kısaltmalaramaç
· bu yönetmeliğin amacı; özgün eser, uygulama, yorum veya bilimsel araştırmalarıyla okul öncesi eğitiminin gelişmesine, kent, ülke ve dünya düzeyindeki çalışmalarıyla kültür ve sanatımızın yüceltilmesine katkıda bulunan kişi, topluluk veya kuruluşları fahri akçakoca anaokulu adına ödüllendirmenin esaslarını belirlemektir.

kapsam
· bu yönetmelik; fahri akçakoca anaokulunca verilecek ödüllerle ilgili uygulamaların esas ve usullerini kapsar.

tanımlar

· bu yönetmelikte geçen;
“ okul” fahir akçakoca anaokulu’nu,
“müdür” fahri akçakoca anaokulu müdürünü,“başkan” okul aile birliği başkanını,
ifade eder.

İkİncİ bÖlÜm

Ödüller, Ödüllerin verileceği alanlar,

Ödüller
fahri akçakoca Ödülleri:
a) “ fahri akçakoca okul Öncesi eğitim Ödülü”
b) “fahri akçakoca kültür ve sanat başarı Ödülü”,
olarak belirlenmiştir.

· fahri akçakoca anaokulunca her yıl;
a) okul öncesi dalında eser, uygulama, yorum, sergileme, yayın, araştırma, inceleme alanlarındaki hizmet çalışmaları ile,

b) denizli’nin kültür ve sanatını tanıtıcı örnek çalışmalardan, hangilerine ödül verileceği belirlenir.

fahri akçakoca okul Öncesi eğitim Ödülü

· “fahri akçakoca okul Öncesi eğitim Ödülü”; yukarıda sözü edilen amaca uygun olarak okul öncesi alanında ortaya koyduğu benzerlerine göre daha üst düzeydeki hizmet ve çalışmalarından dolayı, her yıl t.c. uyruklu, yaşayan kişilere ve topluluk ya da kuruluşa verilir.

· “eğitim Ödülü”nün ne olacağı, her yıl değerlendirme kurulunca tespit edilir. okul tarafından, ödülün ne olacağı kamuoyuna açıklanır.

· “okul Öncesi eğitim Ödülü” aynı dalda, aynı kişi, topluluk ya da kuruluşa ikinci defa verilebilir. Ödülle birlikte bir onur belgesi verilir, belge müdür tarafından imzalanır.fahri akçakoca okul Öncesi eğitim Ödülü değerlendirme kurulu

· fahri akçakoca okulunca “ okul Öncesi eğitim Ödülü” için 10 kişilik bir değerlendirme kurulu, yedekleriyle birlikte belirlenir. müdür, bu değerlendirme kurulu’nun doğal başkanıdır. değerlendirme kurulu’nda okul içinden seçilen iki müdür yardımcısı, iki öğretmen temsilcisi yer alır. diğer beş üye, okul aile birliğinden üç ve okul öncesi alanında akademisyen ve uzman kişilerden iki kişiden oluşur.

· değerlendirme kurulu, müdürün uygun göreceği tarihte denizli’de okul binasında toplanır. mazereti olan üyelerden müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenler yerine vekilleri, diğer üyeler yerine de yedekleri toplantıya katılır. değerlendirme kurulu en az 7 üyenin katılımı ile toplanır.değerlendirme kurulu, adayları belirler. seçim açık oyla yapılır. oy birliği veya oy çokluğu ile kazanan aday belirlenir. Üyeler boş oy kullanamazlar. Ödülü kazanamayan adayların isimleri açıklanmaz.değerlendirme kurulu özel şartnamelerde belirtilen görevlerini herhangi bir sebeple, belirlenen tarih ve sürede tamamlayamazlarsa, müdür ve başkan süre uzatımına gidebilir ve mazereti sebebiyle toplantıya katılamayan değerlendirme kurulu üyelerini değiştirebilir.

· “okul Öncesi eğitim Ödülü” yarışmalı olduğu için özel şartnameleri müdürlükçe düzenlenir ve açıklanır. Özel şartnamelerde, ödül konuları, ödülün ne olacağı, değerlendirme kuralları, müracaat usul ve süreleri, tarafların karşılıklı hakları belirlenir ve kamuoyuna duyurulur. Özel şartnameler yalnızca ait oldukları yıl için geçerlidir.

· “okul Öncesi eğitim Ödülü” yazışma hizmetleri, okulun sekreteryası tarafından yerine getirilir.

fahri akçakoca kültür ve sanat başarı Ödülleri

· “fahri akçakoca kültür ve sanat başarı Ödülü”; yukarıda sözü edilen amaca uygun olarak kültür ve sanat alanında ortaya koyduğu üstün nitelikteki hizmet, eser ve çalışmalarından dolayı, her yıl t.c. uyruklu, yaşayan kişilere ve topluluk ya da kuruluşa verilir.

· “başarı Ödül”ünün ne olacağı, her yıl değerlendirme kurulunca tespit edilir. okul tarafından, ödülün ne olacağı kamuoyuna açıklanır.

· “kültür ve sanat başarı Ödülü” aynı dalda, aynı kişi, topluluk ya da kuruluşa ikinci defa verilebilir. Ödülle birlikte bir onur belgesi verilir, belge müdür tarafından imzalanır.

· “kültür ve sanat başarı Ödülü” yarışmasız değerlendirme yoluyla verilir.

fahri akçakoca okul Öncesi başarı Ödülü değerlendirme kurulu

· fahri akçakoca okulunca “ kültür ve sanat başarı Ödül” için 10 kişilik bir değerlendirme kurulu, yedekleriyle birlikte belirlenir. müdür, bu değerlendirme kurulu’nun doğal başkanıdır. değerlendirme kurulu’nda okul içinden seçilen iki müdür yardımcısı, iki öğretmen temsilcisi yer alır. diğer beş üye okul aile birliğinin üyeleridir.

· değerlendirme kurulu, müdürün uygun göreceği tarihte denizli’de okul binasında toplanır. mazereti olan üyelerden müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenler yerine vekilleri, diğer üyeler yerine de yedekleri toplantıya katılır. değerlendirme kurulu en az 7 üyenin katılımı ile toplanır.değerlendirme kurulu, adayları belirler. seçim açık oyla yapılır. oy birliği veya oy çokluğu ile ödüle uygun görülen aday belirlenir.

ÜÇÜncÜ bÖlÜm

müracaat Şekilleri ve sonuç İlanı müracaat Şekilleri

· okul Öncesi başarı Ödülleri müracaatları o yıl için belirlenen şartname hükümlerine göre yapılır.

· okul Öncesi başarı Ödülleri için kişi, topluluk veya kuruluşlar o yılki ödül şartnamesinde belirtilen usul ve sürede, doğrudan adaylık için müracaat edebilecekleri gibi, farklı kurum ve kişiler, okul ve değerlendirme kurulu Üyeleri de aday teklif edebilirler.

sonuç İlanı

· fahri akçakoca başarı Ödüllerinin sonuçları, değerlendirme kurulunun, belirlenen tarihte yapacakları değerlendirme ve karar toplantısında tespit edilir. sonuçlar, yerel basın kanallarıyla ve okulun web sayfasında açıklanır.