F
feyza05
Ziyaretçi
Anneye naz yapılır degil mi? Kaç yaşımızda olursak olalım, ne iş yaparsak yapalım anneye
naz yapılır.
Sabah anne, oğlunun odasina girdi ve onu uyandırdı. "Haydi oğlum, uyan artık... Okula geç kalacaksın..."
Oğlu, yari açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle :
"Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi.
Anne, oğlunun istegine karsı çıktı. "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi.
"Iki ciddi neden söyle bana..."
Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı : "Okuldaki tüm ögretmenler
benden nefret ediyorlar, bir...Tüm ögrenciler de benden nefret ediyorlar, iki...
Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?"
Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı : "Bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi.
"Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan..."
Bu kez oğlu "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne ? " dedi.
Sabrı tükenme noktasina gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve " Birinci ciddi neden, 42
yaşında koskoca adamsın.....
Ikinci ciddi neden ise , sen okulun müdürüsün..."
naz yapılır.
Sabah anne, oğlunun odasina girdi ve onu uyandırdı. "Haydi oğlum, uyan artık... Okula geç kalacaksın..."
Oğlu, yari açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle :
"Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi.
Anne, oğlunun istegine karsı çıktı. "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi.
"Iki ciddi neden söyle bana..."
Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı : "Okuldaki tüm ögretmenler
benden nefret ediyorlar, bir...Tüm ögrenciler de benden nefret ediyorlar, iki...
Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?"
Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı : "Bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi.
"Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan..."
Bu kez oğlu "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne ? " dedi.
Sabrı tükenme noktasina gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve " Birinci ciddi neden, 42
yaşında koskoca adamsın.....
Ikinci ciddi neden ise , sen okulun müdürüsün..."