sebahattin68
Bilge Üye
Dostumsun Otesi Yok Giderek Kotulesen Ve Yozlasan, Su Olumlu Dunyada Her Gecen Gun Daha Da Az Bulunan Bir Sey Olan Gercek Dostlugu Sunuyorsun Etrafina… Bu Dostlugu Gorenler,kabul Edenler Bunun Farkinda. Gorupte Cekemeyenler Ya Da Yuzundeki Gulumsemeyi Ve İctenligi Kendi Beyinlerine Yerlestirilen Ve Sorgulamadan Kabul Etikleri Ahlak Norm’larina Uyduramayan Dar Kafalarda Bir Kenara Cekilip Somurtkan Yuzleriyle Seyrederler. Ya Da Firsat Bulurlarsa Zarar Vermeye Calisirlaronce Yazar,sonra Senaryo,oyun Figuranlar Perdeler Ve Kapanis.bu Boyle Surer Gider.kimi Zavalliyi Oynar,kimi Gucluyu,kimi Alcagi Oynar,kimi Haini,kimi Seveni,kimi Sevileni,kimi De Dostu...ama Bizim Oyunumuz Bitmiyor:figuranlar Olmuyor Azrail’i Gormeden…sadece Ve Sadece Sahne Degisiyor. Hayata Baktigimiz,nefes Aldigimiz,var Olusumuzu Surdurdugumuz Mekanlar Degissede Biz Hep Birlikteyiz Aramizda Kilometreler Olsa Da Olmasa Da…. Bizi Birbirimize Baglayan Anlamak,algilayabilmek Ve En Onemlisi De Hissetmekti…olume Bir Adim Kala,olumle Burun Buruna...hayatta Kafasini Allak Bullak Eden O Kadar Cok Sey Vardi Ki,hep Dusunur,sorularin Cevaplarini Arar Ama Bir Turlu İsin İcinden Cikamazdi.neyin Dogru Neyin Yanlis Oldugunu Bile Bilmiyordu..bilinci Yerinde Degildi..neydi Onu Bu Kisa Surede Yikima Surukleyen,neydi İcinden Atamadigi,neydi Kaybettikleri...kimse Bilmezdi Bu Sorularin Cevabini..konusmayi Pek Sevmez,hep Kendinde Yasardi Yasananlari..ama Bilirdim Tek Bir Gercek Maviyi Cok Severdi.mavi Olmaliydi Herseyi,mavi Gordumu İci Gider,mavilikler İcinde Olmek İsterdi.hatta Odasinin Duvarlarini Boyamisti Maviye,yatagi,halisi,hersey Maviydi,dedim Ya Maviyi Severdi,hemde Cok Severdi.cani Sıkkin Oldu Mu Gecer Odasina Saatlerce Cikmaz,suskunluguna Gomulur Ne Yaptigi Bilinmezdi.etrafini Uzerdi Bu Durumu.birseyler Yapamamak,caresiz Olmak.ama Derdi Benim Sorunum Kendimde...mavilikler İcinde Odasinda Tek Basina Olmeliydi.tek Yasamaliydi Bu Aciyi.o Gun Geldiiste Herkesi Aradi,normal Bir Gun Gibi.gulduler Ettiler.cani Yaniyordu,kafasi Allak Bullakti..ondan İstenilenleri Yerine Getirdi.ve Tam Dedi Bitti Artik Demisken Odasinda Yalnizken,hersey Hazirken..bir El Uzandi İste Tam Olumun Kokusunun Odaya Yayildigi O Anda..dur Dedi,gitme..tuttu Sahip Cikti.birakmadi.dusersek Beraber Duselim,ama Beni Buyuk Bir Boslukla Yasamaya Mahkum Etme Dedii..gidemedi İste Maviliklerinde Gidemedi.maviliklerinde Hayat Buldu,tuttu Ona Uzatilan Eli.ilk Defa Korkmadi,gitmedi Belki Gitmeye Zaten Hazir Diildi..dost Eliydi Onu Cekp Hayata Baglayan..ici Acidi O Gun Yaptiklari İcin,olanlardan Oturu..dost Oenmliydi Onun İcin.herseyi Gozu Kapali Yapabilecek Kadar..dostu Kurtardi Onu,soguk Bedenine Can Verdi,hayat Oldu..o Her Seyden Vazgecmisken… .:: Dostluk Siirleri::. Arkadaslar Yildizlar Gibidir, Onlari Her Zaman Goremezsin Ama Senin İcin Her Zaman Varolduklarini Ve Seni Dusunduklerini Bilirsin. Sakin Uzmesin Seni Karsiliksiz Sevgiler Bagrina Tas Basarsin Acilar Bir Gun Diner Giden Gitsin Aldirma Yanginlarda Soner Sakin Bakma Arkana Krallar Onde Gider Gun Gelir Puslu Bir Dunya Aydinlik Bir Yasama Gebe Kalir Yeterki Umutlarin Hic Bitmesin Kalbin Hangi Mutluluk Ve Sevgi İcin Carpiyorsa Yasam Sana Onu Versin. Ruzgarin Kemanini Caldigi,damlalarin Cama Vurdugu Bir Pencerede Yatagina Uzanipta Keske Dedigin Tum Guzellikler Gercek Olsun. Bin Damla Umut Serpilsin Yuregine Bin Umut Dolsun Gunlerine. Binbir Hayalin Gercek Olsun. Ben Dostun Kokusunu Uzak Diyarlardan Alirim Ve Onun Gulusunu Nerde Olsa Tanirim. Ne Mesafaler Mesafedir Dostunla Ne De Ayriliklar Huzunlu Baharin Gunesi Bahtina Dogsun Acilar Kederler Gonlunden Uzak Olsun. Tum Guzellikler Ve Mutluluklar Senin Olsun. O Masum Yuzunde Aci Ve Huzun Hic Olmasin Gozlerinde Mutlulugun En Parlak Yildizi Parlasin Dost Eli Elini Hic Birakmasin Ne Olur. Yurek Umutlara Gebe Oldugundan Beri Dostluklar Ayriliklara Yenik Dusmedi Yuregimiz Dar Agacindayken Bile Olume Kosup Dostumuzu Sevmeyi Bildik. Gun Gelir Buslu Bir Dunya Aydinlik Bir Yasama Gebe Kalir Yeterki Umutlarin Hic Bitmesin Kalbin Hangi Mutluluk Ve Sevgi İcin Carpiyorsa Yasam Sana Onu Versin. Ay Yildizlara Mutluluk Fisildarken Gokyuzu Sevincini Yeryuzuyle Paylasirken Ben Sana Bir Parca Mutluluk Yolluyorum İcindeki Umut Cicekleri Hic Solmasin Diye.