Sayın Hocam Bir Sorum Var,
x Müdürü Mahkeme Kararı İle Görevini Y Müdürüne Devredecek. Atama Kararnameleri Geldi.
ancak X Müdürü Durumu Bildiği Halde Devir Teslimi Geciktirmek İçin Kendisine Tebliğ Yapılmadan Bir Gün Önce 10 Günlük İzne Ayrılıyor.
y Müdürünede İlçe Mem Diyorki,
x Müdürü Göreve Başladığı Gün Onu Ayırır Seni Başlatırız.
burada Ben Şunu Merak Ediyorum
x Müdürü İzinde İken Milli Eğitim Onu Ayırıp Y Müdürünü Başlatır Mı Başlatamaz Mı
milli Eğitim Olayın Etik Tarafını Öne Sürerek Böyle Birşey Yapalım Diyor
veyahutta Ayrıl Ve Mehil Müddetini Kullan Diyorlar
şunuda Belirteyim X Müdürü Ve Y Müdürü Bir İlin Ayrı İki İlçesinde Görevli
y Müdürü Mehil Müddeti Kullanmak İstemiyor Ama Milli Eğitimde X Müdürü İzinden Dönüp Ayrılmadan Seni Başlatmam Diyor.
şimdi Y Müdürü 10 Gün Beklesin Mi
y Müdürü Görevinden Ayrılıp Mehil Müddetinimi Kullansın
yoksa Görevinden Ayrılıp Yeni Görev Yerindeki Milli Eğitime Gidip Ben Başlayacağım Eğer Başlatmıyorsanız Sebebinizi Yazılıolarak Tebliğ Edin Mi Desin
x Müdürü Mahkeme Kararı İle Görevini Y Müdürüne Devredecek. Atama Kararnameleri Geldi.
ancak X Müdürü Durumu Bildiği Halde Devir Teslimi Geciktirmek İçin Kendisine Tebliğ Yapılmadan Bir Gün Önce 10 Günlük İzne Ayrılıyor.
y Müdürünede İlçe Mem Diyorki,
x Müdürü Göreve Başladığı Gün Onu Ayırır Seni Başlatırız.
burada Ben Şunu Merak Ediyorum
x Müdürü İzinde İken Milli Eğitim Onu Ayırıp Y Müdürünü Başlatır Mı Başlatamaz Mı
milli Eğitim Olayın Etik Tarafını Öne Sürerek Böyle Birşey Yapalım Diyor
veyahutta Ayrıl Ve Mehil Müddetini Kullan Diyorlar
şunuda Belirteyim X Müdürü Ve Y Müdürü Bir İlin Ayrı İki İlçesinde Görevli
y Müdürü Mehil Müddeti Kullanmak İstemiyor Ama Milli Eğitimde X Müdürü İzinden Dönüp Ayrılmadan Seni Başlatmam Diyor.
şimdi Y Müdürü 10 Gün Beklesin Mi
y Müdürü Görevinden Ayrılıp Mehil Müddetinimi Kullansın
yoksa Görevinden Ayrılıp Yeni Görev Yerindeki Milli Eğitime Gidip Ben Başlayacağım Eğer Başlatmıyorsanız Sebebinizi Yazılıolarak Tebliğ Edin Mi Desin