F
feyza05
Ziyaretçi
haydi hanımlar deneyin:
kadın akşam işten çıkar ve çocuğunu yuvadan alır.markete geçer ıspanak alır ve koştura koştura eve döner.mutfağa geçer bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan da çocuğunun sorularına ve ihtiyaçlarına cvp verir.bir yandan da soyrayı hazırlar.
o da ne .....yoĞurt almayi unutmuŞtur!
yoğurtsuz ıspanak olmaz!hemen kocasını arar.
kocadan kocaya deĞİŞen cevaplar:
1)ben geç geleceğim toplantım var.yoğurtsuz yiyin noolcak (laçkalaşmış koca)
2)ben geç geleceğim çok üzgünüm,tühhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki eeee yoğurt getireyim kapıdan bırakıp hemen döneyim ,toplantı bu kaçırsam olmaz.mazallah işten atılma sebebim olur yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız (aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane uyduran koca ama bir yandan da vicdanı sızlayan koca)
3)aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.......... (işte bu aldatan koca)
4)mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın (kazma tipi koca)
5)ıggghhhh yine mi ıspanak?otlaya otlaya sığır olduk (kalas tipi koca)
6)tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7)tamam alırım başka bir şey lazım mı? (normal koca)
8)tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (olması gereken koca)
9)amann ıspanakla mı uğraştın?hayatım benim niye yordun kendini,yapmasaydın bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim
İŞte bu sÜperrrr koca
sizin hayatınızda ki koca tipi hangisi?
kadın akşam işten çıkar ve çocuğunu yuvadan alır.markete geçer ıspanak alır ve koştura koştura eve döner.mutfağa geçer bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan da çocuğunun sorularına ve ihtiyaçlarına cvp verir.bir yandan da soyrayı hazırlar.
o da ne .....yoĞurt almayi unutmuŞtur!
yoğurtsuz ıspanak olmaz!hemen kocasını arar.
kocadan kocaya deĞİŞen cevaplar:
1)ben geç geleceğim toplantım var.yoğurtsuz yiyin noolcak (laçkalaşmış koca)
2)ben geç geleceğim çok üzgünüm,tühhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki eeee yoğurt getireyim kapıdan bırakıp hemen döneyim ,toplantı bu kaçırsam olmaz.mazallah işten atılma sebebim olur yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız (aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane uyduran koca ama bir yandan da vicdanı sızlayan koca)
3)aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.......... (işte bu aldatan koca)
4)mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın (kazma tipi koca)
5)ıggghhhh yine mi ıspanak?otlaya otlaya sığır olduk (kalas tipi koca)
6)tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7)tamam alırım başka bir şey lazım mı? (normal koca)
8)tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (olması gereken koca)
9)amann ıspanakla mı uğraştın?hayatım benim niye yordun kendini,yapmasaydın bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim
İŞte bu sÜperrrr koca
sizin hayatınızda ki koca tipi hangisi?