Kendiniz Ve Siz

• Konbuyu başlatan cendere
  • Başlangıç tarihi
C

cendere

Ziyaretçi
Kendiniz Ve Siz

Asla Ve Asla Sizden, Kendinizden Kaçamazsınız.
    "ben Buyum İşte" Dediğimiz Anlarda Bile İçten İçe Kendimizde Beğenmediğimiz Yönlerimizi Aklımıza Getirir, Dar Kalıplarda Sıkışıp Kalırız. Kendimizi Karşımıza Alır, Veryansınlarla Yakarız.

Oysa Bilmediğimiz, Bizden Önce Başkalarının Bizim Beğenmediğimiz Bu Yönümüzü Görüp Çoktan Kabullenip, Hatta Beğenilerini İç Sesleri İle Dile Getirmiş Olmalarıdır. Bizim Haberimiz Olmasa Da Beğenilmeyen Yön Beğenilir Olmuştur.

Kendimiz Aynaya Baktığında, Kirpiklerimizin Kısalığını Görür. Uzun Kirpikli Zehra´ya Özenir. Cildimizdeki Beni Görür. Yerini Beğenmez. Yuvarladığımız "r" Harfini Duyar. İçinde "r" Olmayan Kelimeleri Arar. Yürürken Hafif Yana Doğru Yattığını Farkeder. Mankenlerin Yürüyüşlerini Ezberler.

"mümkünse Kendim Olmayayım. Gözünün Üstünde Kaşın Var Kendim, Çorbadan Kıl Çıksa Da Garsonu Dövsek, Modunu Es Geçmemeliyim, Hayatın Tadını Tuzunu Ayarlayan Kendim Ve Sunumu Yapan Garson Bizzat Benim. Tadım Tuzum Da Didikleyip Durduğum Beni Ben Yapan Özelliklerim." Diyen İç Sesimizle Kendimizi Madde Madde Sekteye Uğratmayı Maharet Belleriz.

Oysa Siz;
  Oysa Kendimiz;
  Gibi Birisi Daha Bu Dünyaya Gelmemiştir. İkiz Ya Da Üçüz Değilseniz Tabii. Yine De İkizlerin De Üçüzlerin De Sizin Farkına Varamadığınız Çok Farklılıkları Vardır, Biline. Dedim Ya Sizin Eşiniz Yok. Olmayacak Da.kimsenin Sizin Gibi Bir Sesi Yok. Kimse Sizin Gibi Gülemez. Yüreğinizdeki Sevginin Bir Başka Benzeri Yok. Kimse Sizin Gibi Konuşamaz Ancak Taklit Edilebilinirsiniz. Kimse Sizin Gibi Sevemez, Sizin Gibi Düşünemez. Ancak Arada Bir Düşünceleriniz Kesişebilir. Kimsenin Elleri Sizin Gibi Tutamaz Sevdiğinin Yüreğini.

Evren Yaratıldığından Bu Yana Siz Teksiniz, Eşsizsiniz, Birtanesiniz Ve Lütfen Bunu Kendinize Sık Sık Söyleyiniz.

Biricik Size.

Onüçaralıkikibinsekizankara

alıntı: Ataman Kale-ankara

Cumalioğlu

Bilge Üye
İnsancıllığınla Ve Kaleminle Sen De Teksin Sevgili Ataman.

diğer Yazıların Gibi İnsana Kendini Sevmesini Telkin Eden  Bu Yazını Da Daha Önce Beğeniyle Okumuş Ve Takdir Etmiştim

F

feyza05

Ziyaretçi
"  Evren Yaratıldığından Bu Yana Siz Teksiniz, Eşsizsiniz, Birtanesiniz Ve Lütfen Bunu Kendinize Sık Sık Söyleyiniz."

İşte Bu Hoşuma Gitti:=)) Teşekkürler...

C

cendere

Ziyaretçi
cumalioğlu' Alıntı:
insancıllığınla Ve Kaleminle Sen De Teksin Sevgili Ataman.

diğer Yazıların Gibi İnsana Kendini Sevmesini Telkin Eden  Bu Yazını Da Daha Önce Beğeniyle Okumuş Ve Takdir Etmiştim
  İlginize Teşekkürler , Evet Ataman Kalemi Kadar  , İnsanlığı  Kadar  Aynı Zamanda Harika Bir Öğretmendir , Onunla Birlikte Çalışmanın Onurunu Duyuyorum . Bende Yazılarını Çok Beğeniyor Ve Zaman Zaman Alıntı Yapıyorum Tabiki De Onun İzni Ve Onayıyla :)