F
feyza05
Ziyaretçi
Kız Ben Seni Tanıyamadım...
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi
geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir hayal görüyor.Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?"
Azrail cevap veriyor: - Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor,göğüslerini düzelttiriyor Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için...
Şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.Cenette Azrail'e soruyor:
- "40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum!
Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
- "Kız, ben seni tanıyamadım...
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi
geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir hayal görüyor.Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?"
Azrail cevap veriyor: - Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor,göğüslerini düzelttiriyor Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için...
Şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.Cenette Azrail'e soruyor:
- "40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum!
Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
- "Kız, ben seni tanıyamadım...