Kız Meslek Lisesi Mezunları Öğretmen Olarak Atamas

egitimciyiz

Yönetici
Kız Meslek Lisesi Mezunları Okullara Usta Öğretici Olarak Atanması İçin Gelin Birlikte Hareket Edelim.gerekli Yerlere Mail Vb Gereken Ne İse Onu Yapalım Arkadaşlar.

Benzer konular

gelisim1

Kayıtlı Üye
Yeni Mezun Olan Lise Mezunlarına Görev Verilmemesini Anlıyorum Da,daha Önce Görev Yapmış,usta Öğreticilik Belgesini Yüksek Puan Alarak Hak Kazanmış,müfettişin Sınıfına Gelip Teftiş Ettiği Ve 93 Gibi Yüksek Bir Puan Verdiği,canla Başla Çalışıp, (üniversite Mezunu Arkadaşların Beğenip Gitmediği) Köy Okullarında Sınıf Kuran  Emektar Lise Mezunlarına Görev Verilmemesini Anlamıyorum.

egitimciyiz

Yönetici
Diğer Arkadaşlar Hep Bu Konudan Şikayet Ediyorlar Ama İş Ciddiyete Girince Kımse Yok.birlik Olmak Gerek

gelisim1

Kayıtlı Üye
Evet Ne Üzücü Ki Hiç Kimseden Ses Çıkmıyor.söylemek Yerine Söyleniyoruz Her Zamanki Gibi.
az Önce Milli Eğitim Bakanlığının Yayınladığı, Ücretli Öğretmenlik İçin Başvuru Şartlarını Okudum Ve Kahroldum:((
9 Madde Var Ve Hiçbirinde Usta Öğreticilik Belgesi Almış Kız Meslek Lisesi Mezunları Yok.
biz Yokuz Ama Beden Eğitimi,müzik,resim,bilgisayar ... Mezunu Olup Atanamayan Ve 10 Günlük Seminer Sonunda Okul Öncesi Öğretmenliği Yapmasına Fırsat Veren Belgeyi  Alan Arkadaşlar Var Malesef:(

egitimciyiz

Yönetici
Evet Cok Haklısınız.sizler Yıllarca Emek Verdınız Ama Sonuc Bu.bu Arada Tanıdığınız Arkadaslarınıza Haber Verın Lütfen.cunku Bırlık Olmak Gerek Artık

sevgituana

Kayıtlı Üye
Slm Arkadaşlar Bende Usta Ögretici Magdurlarından Biriyim Ne Yapmam Gerekiyorsa  Elimden Geleni Yaparım Ben Burdaki Milet Vekileriyle Görüştüm Ankara Oöe Görevlilerle Görüştüm Secimlerde Tayip Beyle Görüştüm Ama Hic Biri Olumlu Birşey Söylemedi Ama Halen Umudum Vardı Gecen Gün Ankaradan Görüştügümde Umudumu Kestim Bizleri İstemiyorlar Egitimsen İnsalah Bize Yaptıklarını Ceker  Allah Belalarını Versin 4-5 Yılık Görevimizi Biranda Sildi Alahta Kendilerini Kapata Selam

egitimciyiz

Yönetici
Sevgi Hocam Herşeyden Önce Birlik Olmamız Gerekmekte.gerısı Arkadan Gelecek Emın Olun

fatma akkurt

Kayıtlı Üye
Ben 12 Yıllık Tecrübesi Olan Ve Usta Öğretici Belgesi Bulunan Ve Hala Asgari Ücretle Çalışan Bir Öğretmenim Tek Suçum İmkansızlıklardan Üniversite Okuyamamakmı?

çocukgelişimi

Kayıtlı Üye
Birlik Olmadığımız Sürece,bu Sistem Bu Şekilde Devam Edecek...bakın,bizim İçin Açılmış Bir Sayfa Var Ve Kendimizi İfade Edip,nasıl Bir Yolda İlerlememiz Gerektiği Konusunda Fikir Alış Verişleri Yapabiliriz Artık...susuyoruz 3 Yıldır,sonuç?hiç Birşey!birlikten Bahsediyoruz Ama Arkamıza Dönüp Bakığımızda,kimseyi Göremiyoruz...neler Yapmamız Gerek Öncelikli Olarak Bunu Düşünelim