Müdür Yardımcılıkları İptal Mi?

egitimciyiz

Yönetici
Aldığımız Duyuma Göre Yönetici Atama İle İlgili İş Ve İşlemler Mahkeme Tarfından İptal Edilmiştir.

sözkonusu Karara Ek-2'nin Gerekçe Gösterildiği, Resmi Açıklamanın Birkaç Gün İçerisinde Yapılacağı Bilgisine Ulaşılmıştır. Gelişmeler Şubemiz Tarafından Takip Edilmeye Devam Edilecektir.

ayıkla Pirincin Taşını.bu İş Kanun Çıkarmadan Olmaz!!

F

feyza05

Ziyaretçi
Ne Bu Ya Çocuk Oyuncağımı Bi Atama Yap Bi İptal Et...

meay

Kayıtlı Üye
Bu Hangi Dönem İptal Arkadaşlar Detaylı Söylermisiniz  Ekimde Atananlar Mı İptal...

d.aydin

Kayıtlı Üye
Kardeşim Adam Yerine Konmuyomuyuz Nedir. Sürekli Bişeyler Değiştiriliyo. Hangisini Takip Edecez Biz De Şaşırdık. Yazık Ya Gerçekten....

ysfkaya38

Kayıtlı Üye
Ne Zaman Atanan Yardımcılar İptal Edildi, Hangi Mahkeme Tarafından İptal Edildi. Daha Geniş Bilgi Verirmisiniz. Teşekkürler.

egitimciyiz

Yönetici
Hocam Bu En Son Çıkan Ek-2 Ye Acılmış Bır Dava.o Yuzden Doğal Olarak En Son Atanan Arkadaşları İlgilendirmekte.

egitimciyiz

Yönetici
Ama Şunuda İfade Etmek Lazım Ki Kararı Görmeden Söylenecek Herşey Yanlış Olur.kanaatimce Sınavla Yanı Sadece Sınav Puanı İle Atanmış Olanları Etkilemz.çünkü Onların Ek-2 İle İlgisi Yok.ama Dedığım Gibi Sabredip, Ki Yıllardır Hep Öyle Yapıyoruz,beklemek Gerek.bu Konu İle İlgili Yazmış Olduğum Yazılarda Da Belirttiğim Gibi Artık Kanun Çıkarılmalı.adaletli Sınav Esaslı Bir Kanun Zaten Danıştay Tarafından Usul Yönunden Incelenecek Ve İlerde Sıkıntı Olmayacak Kanaatindeyim.

rotunc

Kayıtlı Üye
İşinize Bakın  Eğitimi Her Yerde Yapılır. Ortalık Karıştırmayın Sınavla Atananlardan Ne İstoyonuz Zorunuza Mı Gidiyo.... Hem Müd Yar. Olsak Ne Olmasak Ne Hepimiz Öğretmeniz

egitimciyiz

Yönetici
Zaten Hocam Hıc Kımsenın Sınavla Atanalara Laf Soyledığı Yok Dıyemezde.çünkü Onlar Müdür Yrd Hak Edıyorlar

crocodil

Kayıtlı Üye
Valla Sınavla Atananlara Benim Lafım Var!!!12 Yıl İdarecilik Geçmişim Var Md Yrd Sınavı Duyuru Yapılınca Müracat Etmek İstedim Sayfa Bize Kapalıydı, Neymiş Efendim Biz Daha Önce İdarecilik Yapmışız...iyi Hoş Güzel Bizde Sınava Giremedik Tabii, Daha Sonra Duyurular Yapılmaya Başladı Neymiş Efendim Öncelik Sınav Kazananlara İmiş, Eh Be O Zaman Beni Niye Sınava Almadın????sınava Girseydimde Kazanamasaydım Benimde Sınav Kazanan Arkadaşlara Lafım Olmayacaktı Ama Şimdi Bizi Sınava Almadan Önceliği Sınav Kazananlara Verdikleri İçin Çoookkkk Sözüm Var Bunu Bu Şekilde Uygulayanlara.....

KILIÇ

Bilge Üye
Sınavı Kazanıp Şu An Müdür Yard. Olan Birisi Olarak :
- Ne Diyelim Sizde Haklısınız

egitimciyiz

Yönetici
Bu İş Artık İçinden Çıkılmayacak Hale Geldı.bunu Kanun Temizler.başkası Olmaz.duyduğuma Gore Zaten Meb  Yenı Yontmelığı Hazırlamıs Bıle.iptla Beklıyorlarmışama O Da İptal Olur Daha Cıkmadan Bence.ön Yargı Değil.tecrübe Dıyelım Buna:=)

Fuat51

Kayıtlı Üye
Sınav Kazananlara Tabi Ki Söyleyecek Bişey Yok. Ammaa Ben Sınavdan 69.97 Aldım Sınavda Bir Soru Hatalıydı Diye Açıklama Yapıldı Ama Yine Bişey Değişmedi. Bu Sınava Ne Kadar Güvenilir....