eveeeet bugün gıcıklığım üstümde ve gıcccccıkkkkkk mı gıccccckkkk başlıklar atıyorum, ama konuyu okuyun anlayacaksınız beni , başka uygun bir başlık bulamadım ne yapayım :=(((((
Bir gün uçakta çeşitli hayvanlar seyahat emektedir.
Karga binbir muziplik yapıp hosteslere lafa atar,diğer yolcuarı rahatsız eder.Onun yaptığı herşeyin yanına kar kaldığını gören eşşek de benze şeyler yapmaya başlar.
Bir süre sonra,güvenlik gelir.Uçağın kapısını açıp eşşek ile kargayı tuttukları gibi pencereden aşağı atarlar.
Eşşek şaşkın bir şekilde aşağıya doğru düşerken,karga uçarak yanına gelir.Karga halinden gayet memnun ,muziplik yapmaya devam etmektedir ama eşşek aşağıya düşüyor olmaktan dolayı panik halinde sorar:
-Ben ne yapacağım şimdi?
Karga cevap verir:
-Eeee sen de madem uçmayı bilmiyorsun,neden eşşeklik ediyorsun?!
Kıssadan hisse:HEnüz kendi kanatlarıyla uçmayı öğrenmeden eşşeklik etmeye başlamamak gerek
Limit sizsiniz kitabından alıntıdır.
Bir gün uçakta çeşitli hayvanlar seyahat emektedir.
Karga binbir muziplik yapıp hosteslere lafa atar,diğer yolcuarı rahatsız eder.Onun yaptığı herşeyin yanına kar kaldığını gören eşşek de benze şeyler yapmaya başlar.
Bir süre sonra,güvenlik gelir.Uçağın kapısını açıp eşşek ile kargayı tuttukları gibi pencereden aşağı atarlar.
Eşşek şaşkın bir şekilde aşağıya doğru düşerken,karga uçarak yanına gelir.Karga halinden gayet memnun ,muziplik yapmaya devam etmektedir ama eşşek aşağıya düşüyor olmaktan dolayı panik halinde sorar:
-Ben ne yapacağım şimdi?
Karga cevap verir:
-Eeee sen de madem uçmayı bilmiyorsun,neden eşşeklik ediyorsun?!
Kıssadan hisse:HEnüz kendi kanatlarıyla uçmayı öğrenmeden eşşeklik etmeye başlamamak gerek
Limit sizsiniz kitabından alıntıdır.