Sanal Dershane

• Konbuyu başlatan cendere
  • Başlangıç tarihi
C

cendere

Ziyaretçi
Sanal Dershane
  Uzaktan Eğitim Sistemlerinin Gelişmesi İle Üniversiteler Canlı Yayın İle Sanal Ortamda Ders Vermeye Başlarken, Türkiye’de Bir Dershane De Uzaktan Eğitime Adım Attı. İhtiyaç Yayıncılık, Www.uzaktanegitim.com.tr Adresinden Sanal Ortamda, Canlı Yayında Kpss’ye Hazırlık Dersleri Vermeye Başladı. Uzaktan Eğitim Hayatın Her Alanında Yaygınlaşmaya Başlarken Türkiye’de Gazi Üniversitesi, Odtü Gibi Büyük Üniversiteler Uzaktan Eğitim İle Sanal Ortamda Katılımcı Anlayışla Öğrencilerine Ders Veriyor. Bu Konuda Bir İlki Gerçekleştirmek İsteyen İhtiyaç Yayıncılık Da Www.uzaktanegitim.com.tr Adresinde Kurduğu Sitede Kpss Sınavına Hazırlık Derslerini Sanal Ortamda Vermeye Başladı. Dershane Örnek Derse Katılmak İçin Kpss Adaylarını Da “test Sürüşüne" Davet Etti.

canlı Dersler

ihtiyaç Yayıncılık, Söz Konusu Sisteme 400 Bin Tl’lik Yatırım Yaparken, Sistemin Geliştirilmesi Yönünde De Yatırımlarına Devam Edecek. Ayrıca, Sanal Dershane Sistemine Geçerek Daha Ucuza, Daha Fazla Kişinin Derslerden Yararlanmasını Sağlanması Hedefleniyor. Söz Konusu Sistemde, Öğrenciler İhtiyaç Yayıncılık’a Abone Olacaklar Ve Kendilerine Verilen Şifre İle İnternetten Derslere Girebilecekler. Ders Programına Göre Belli Saatlerde Verilecek Dersleri Öğrenciler Canlı Olarak İzleyecek Ve Derse Katılım Sağlayacak. Ayrıca Öğrenciler, Online Sınıflarına 7 Gün 24 Saat Ulaşabilecekler.

eğitim Haber