Teftiş

d.aydin

Kayıtlı Üye
Bugün Okulumuzda Teftiş Vardı. Ben 6 Yıllık Bir Öğretmenim Ve Şu An Çalıştığım  6. Okulum. 6 Yıllık Hizmetim İçinde Bir Çok Teftiş Geçirdim Veya Teftişe Şahit Oldum. Müfettişlerin Teftişten Anladıkları Öğretmenin Sadece Açığını Bulmak Mıdır Ya Da Kendi İstedikleri Uygulamaları Yapmalarını Beklemek Midir Hala Anlayabilmiş Değilim. Her Teftiş Döneminde Rehberliğe Gelen Müfettiş Farklı Şeyler İstiyo Teftişe Gelen Müfettişler Farklı Şeyler Arıyor . Biz Öğretmenler Kimi Memnun Edeceğimizi Şaşırdık. Biraz Da Emeğe Saygı Olması Gerekir Diye Düşünüyorum. Teftişlerde Tekdir Kadar Takdir De Olmalı Bence.artık Müfetişlerin Öğretmenleri Teftiş Edemeyecekleri İle İlgili Bazı Duyumlar Aldım. Hocam Bu Konu İle İlgili Lütfen Beni Aydınlatır Mısınız? Teşekkürler

Benzer konular

egitimciyiz

Yönetici
Evet Hocam O Konuda Yoğun Bır Çalışma Olduğunu Ben De Duydum.onlar Sadece Sıkıntılı Durumlarda Gelecek Ve Sene Başları Ve Sonlarında Öğretmenlere Rehberlik Edecekler

B

badem

Ziyaretçi
İdarecilerimiz Müfettişlerin Bize Verdikleri Notun Bir Değerinin Olmadığını Söylediler.artık Hiç Gelmeyecekler De Deniyor Hocam Ama Daha Bir Kesinlik Yok O Konuda Bildiğim Kadarıyla

A

akkuru

Ziyaretçi
Hocam Bu Konuda Cok Sey Soylenıyo....
anacak Bıldıgım Kadarıyla  Bu Yasa Konu Tartısılıyo.. Cıkması Icın Bıraz Zaman Gereklı...
hocalarıma Katılıyorum.bende Ozel Egıtım Ogretmenıyım Ve Gelen Mufetttısler Hıc Bıseyden Anlamıyo Uselık Akıl Vermeye Calısıyolar. Bı Bıldıklerı Bep... Onu Da Onlerıne Karısık Dosyaları Koy Yeterlı Kalın Olsunn.....

F

feyza05

Ziyaretçi
Akkuru Hocam Aynı Sorun Bende De Var:=))
okulöncesinden De Anlamıyorlar...

emeltene

Kayıtlı Üye
Acil Olarak Aday Öğretmen Ders Teftiş Formuna İhtiyacım Var. Şimdiden Teşekkürler