egitimciyiz
Yönetici
rabish22' Alıntı:hangi programda açacağım bi türlü açamadım arkadaşlar
hocam excelde açmanız gerek ve de makroları yanı guvenlığı ortaya alın lütfen
rabish22' Alıntı:hangi programda açacağım bi türlü açamadım arkadaşlar
qbr' Alıntı:teşekkürler hocam.insanın gerçi maaşını hesaplamasına hacet kalmayacak kadar az ödüyor devletimiz (öğretmenlerine duyduğu saygıdan olsa gerek) ama yine de varolsun devletimiz!
Mehmet' Alıntı:rabish22' Alıntı:hangi programda açacağım bi türlü açamadım arkadaşlar
hocam excelde açmanız gerek ve de makroları yanı guvenlığı ortaya alın lütfen
Mehmet Hocam maaşlarda net ele geçen kısmına baktığınızda Asgeri geçim İndirimi dahil edilmediğini gördüm, kendi maaşımı hesaplamak için indirdim hesapladım eksik çıktı daha sonra asgeri geçim indirimini dahil ettikten sonra maaşım normal seviyesine geldi...Mehmet' Alıntı:hocam programda bazı eksıkler vardı ozellıkle sendıka ve dil tazmınatı gıbı onlar eklendı.yalnız sizin soyledığınız konuda eksıklık bulamadım.çunku aralık-2008 maaslarında kıyaslama yaptık okulumuzdaki tüm öğretmenlerin bordroları ile sıkıntı çıkmadı.ama gene de yenıden ınceleyeceğim
kemalcinar' Alıntı:Mehmet Hocam maaşlarda net ele geçen kısmına baktığınızda Asgeri geçim İndirimi dahil edilmediğini gördüm, kendi maaşımı hesaplamak için indirdim hesapladım eksik çıktı daha sonra asgeri geçim indirimini dahil ettikten sonra maaşım normal seviyesine geldi...Mehmet' Alıntı:hocam programda bazı eksıkler vardı ozellıkle sendıka ve dil tazmınatı gıbı onlar eklendı.yalnız sizin soyledığınız konuda eksıklık bulamadım.çunku aralık-2008 maaslarında kıyaslama yaptık okulumuzdaki tüm öğretmenlerin bordroları ile sıkıntı çıkmadı.ama gene de yenıden ınceleyeceğim
yetmiyor kardeşim yetmiyooooooo , geçinemiyoruuuuuzzzzz , maliye bakanı mız uyuyormuuuuuu , duysun sesimiziiiiiiiiiiiiiii ................KILIÇ' Alıntı:sayın elma kurdu hocam 3 aşağı 5 yukarı idare edin
artık
biraz kanaatkar olun kardeşim yaaaaa , asgari ücretle çalışıp para biriktirenleri düşünün :=))))elmakurdu' Alıntı:yetmiyor kardeşim yetmiyooooooo , geçinemiyoruuuuuzzzzz , maliye bakanı mız uyuyormuuuuuu , duysun sesimiziiiiiiiiiiiiiii ................KILIÇ' Alıntı:sayın elma kurdu hocam 3 aşağı 5 yukarı idare edin
artık
bilge_66' Alıntı:biraz kanaatkar olun kardeşim yaaaaa , asgari ücretle çalışıp para biriktirenleri düşünün :=))))elmakurdu' Alıntı:yetmiyor kardeşim yetmiyooooooo , geçinemiyoruuuuuzzzzz , maliye bakanı mız uyuyormuuuuuu , duysun sesimiziiiiiiiiiiiiiii ................KILIÇ' Alıntı:sayın elma kurdu hocam 3 aşağı 5 yukarı idare edin
artık