C
cendere
Ziyaretçi
70 Milyon Adim Platformu'nun 26 Temmuz Ankara Yuruyusu Bildirisi
Ankara! Ankara! Duy Sesimizi!
Bugune kadar hep Ankara konustu, biz dinledik; Ankara soyledi biz inandik; Ankara karar verdi, biz uyguladik.
Ankara'nin gri binalarinda yapilan planlar bize cok agir bedeller odetti.
Ankara'nin soguk odalarinda yapilan fisildasmalar evlerimizde feryatlar kopardi.
60 darbesi Ankara'da tertiplendi. Basbakan'in kalemi ilk olarak Ankara'da kirildi.
71 muhtirasi Ankara'da yazildi.
11 Eylul'u 12 Eylul'e baglayan gece tum isIklari yanan tek bina Ankara'daydi.
Sayilari binleri asan faili mechul cinayetlerin kararlari tek tek Ankara'da alindi.
Diyarbakir Hapishanesi' nde yapilacak iskencelerin dozu Ankara'da ayarlandi.
Bati Calisma Grubu Ankara'da kuruldu. 28 Subat'in starti Ankara'da verildi. Uzerinde 'Andic' yazan kâgitlar Ankara'da elden ele dolasti.
27 Nisan e-muhtirasi Ankara'daki bir internet sitesinden yayimlandi.
Cumhuriyet Mitinglerinin ilki Ankara'da yapildi. 367 karari Ankara'da verildi.
Partileri kapatan bassavcilarin tumu Ankara'da yasiyor.
Meclis'e karsi muhtira yayinlayan Yargitay'in, Danistay'in binalari Ankara semalarinda yukseliyor.
Kendini Meclis'in ustunde goren Anayasa Mahkemesi Ankara'ya tepeden bakiyor.
Bugunumuzu ve gelecegimizi temellerinden sarsan Ergenekon depreminin merkez ussunun Ankara olmasi da surpriz degil.
Sonuc olarak; darbeler, muhtiralar, derin orgutlenmeler, faili mechul cinayetler, parti kapatmalar, idamlar, iskenceler hep Ankara'da konusuldu, Ankara'da planlandi.
Tum bunlar olurken biz Ankara'yi cok basi bos biraktik. Ankara da bu ulkede 70 milyon insan yasadigini cogu zaman unuttu.
Darbeye karsi 70 milyon adim atmak icin sokaga cikanlarin yolu 26 Temmuz'da Ankara'dan geciyor.
Simdi icinden gectigimiz agir cekim darbeye karsi, ortaya dokulen Ergenekon cetesine karsi, parti kapatmalara karsi Ankara sokaklarinda ses cikarmak zamanidir.
Yine tek ses, tek renk, tek slogan tek pankart. Beyazlar icinde.
Meclis'e, siyasete, demokrasiye, ozgurlugume dokunma demek icin.
Adim seslerimizin Ankara'nin her yerinden duyulmasi icin.
Adimlarini adimlarimiza katar misin?
Darbeye karsi Ankara'da bir ses olur musun?
www.70milyonadim.org
Ankara! Ankara! Duy Sesimizi!
Bugune kadar hep Ankara konustu, biz dinledik; Ankara soyledi biz inandik; Ankara karar verdi, biz uyguladik.
Ankara'nin gri binalarinda yapilan planlar bize cok agir bedeller odetti.
Ankara'nin soguk odalarinda yapilan fisildasmalar evlerimizde feryatlar kopardi.
60 darbesi Ankara'da tertiplendi. Basbakan'in kalemi ilk olarak Ankara'da kirildi.
71 muhtirasi Ankara'da yazildi.
11 Eylul'u 12 Eylul'e baglayan gece tum isIklari yanan tek bina Ankara'daydi.
Sayilari binleri asan faili mechul cinayetlerin kararlari tek tek Ankara'da alindi.
Diyarbakir Hapishanesi' nde yapilacak iskencelerin dozu Ankara'da ayarlandi.
Bati Calisma Grubu Ankara'da kuruldu. 28 Subat'in starti Ankara'da verildi. Uzerinde 'Andic' yazan kâgitlar Ankara'da elden ele dolasti.
27 Nisan e-muhtirasi Ankara'daki bir internet sitesinden yayimlandi.
Cumhuriyet Mitinglerinin ilki Ankara'da yapildi. 367 karari Ankara'da verildi.
Partileri kapatan bassavcilarin tumu Ankara'da yasiyor.
Meclis'e karsi muhtira yayinlayan Yargitay'in, Danistay'in binalari Ankara semalarinda yukseliyor.
Kendini Meclis'in ustunde goren Anayasa Mahkemesi Ankara'ya tepeden bakiyor.
Bugunumuzu ve gelecegimizi temellerinden sarsan Ergenekon depreminin merkez ussunun Ankara olmasi da surpriz degil.
Sonuc olarak; darbeler, muhtiralar, derin orgutlenmeler, faili mechul cinayetler, parti kapatmalar, idamlar, iskenceler hep Ankara'da konusuldu, Ankara'da planlandi.
Tum bunlar olurken biz Ankara'yi cok basi bos biraktik. Ankara da bu ulkede 70 milyon insan yasadigini cogu zaman unuttu.
Darbeye karsi 70 milyon adim atmak icin sokaga cikanlarin yolu 26 Temmuz'da Ankara'dan geciyor.
Simdi icinden gectigimiz agir cekim darbeye karsi, ortaya dokulen Ergenekon cetesine karsi, parti kapatmalara karsi Ankara sokaklarinda ses cikarmak zamanidir.
Yine tek ses, tek renk, tek slogan tek pankart. Beyazlar icinde.
Meclis'e, siyasete, demokrasiye, ozgurlugume dokunma demek icin.
Adim seslerimizin Ankara'nin her yerinden duyulmasi icin.
Adimlarini adimlarimiza katar misin?
Darbeye karsi Ankara'da bir ses olur musun?
www.70milyonadim.org