C
cendere
Ziyaretçi
teşekkürler hocam benim de aklımdan geçmişti ama başkası deyince yapıyor insan, ben el uzatırdım ne kadar uzak olursa olsun)KILIÇ' Alıntı:resim üzerine sağ tıklafarklı kaydet yap ozaman yorumlarsınız
git ablacım sen el uzat, el uzatmak lazım ne olursa olsun...cendere' Alıntı:siz yorumlamaya devam edin arkdaşlar ben bi kızılaya kadar gidip gelicem , birine el uzatıcam gürüşürüz
hocam el uzatmak lazım ki burnu yere insin), havada kalmasın)KILIÇ' Alıntı:el uzatmak iyidir hoştur güzeldir ama resimdeki arkasını dönmüş burnu havada insana da o kadar el uzatılmaz ki
feyza05' Alıntı:hocam el uzatmak lazım ki burnu yere insin), havada kalmasın)KILIÇ' Alıntı:el uzatmak iyidir hoştur güzeldir ama resimdeki arkasını dönmüş burnu havada insana da o kadar el uzatılmaz ki
doğrudur hocam iner ama ben "şiddete hayır" diyenlerdenim)KILIÇ' Alıntı:feyza05' Alıntı:hocam el uzatmak lazım ki burnu yere insin), havada kalmasın)KILIÇ' Alıntı:el uzatmak iyidir hoştur güzeldir ama resimdeki arkasını dönmüş burnu havada insana da o kadar el uzatılmaz ki
burnunun üstüne şöle bi çaksak yere inmez mi burnu