En son yönetici atama işlemleri

mudessir

Kayıtlı Üye
sayın  Mehmet hocam  ders saatı değişmediği halde norm kadro değişirmi? gelen arkadaş benden 8 ay önce göreve başladığı için ben norm fazlası oldum. sizde  bilirsinizki norm kadro yönetmenliğinin  11. maddesinin b bendine göre 30 saata bir norm verilir diyor. eğitim bölgeleri yönergeye  göre düzenlenmiş  yönerge hukumleri yönetmenliğe aykırı  uygulanabilirmi? 42 saatın üzerindeki fazlalık dersler toplanıp en fazla olan okula kadro verilir deniyor. kordinator okula verilmesi gerekmiyormu? benim kazanılmış hakkım elimden alınmış oluyor  bu konuda yol göstermenizi  istiyorum .mümkünse erken cevaplarsanız  sevinirim.

egitimciyiz

Yönetici
sizin anlatmış olduğunuz duruma göre tabıkı yenı bir öğretmen verilmesi yanlış hocam

mudessir

Kayıtlı Üye
Mehmet hocam  hayırlı akşamlar zati alilerinizi rahatsız ediyorum özür dilerim. Yardımınıza  ihtiyacım var. 30+6 saate ikinci norm verilir bilgisinin  ve  42 saatın üzerindeki  artı ders saatleri toplanır ençok  artı ders saatı olan okula bölge normdan  kadro verilir  bilgisinin tarih ve sayısını bulamıyorum siz bilirsiniz lütfen  bilgilendirirmisiniz şimdiden  teşekkürlerimi sunuyorum. 

mudessir

Kayıtlı Üye
        mehmet hocam meşgülsünüz galiba  size  iki gün önce mesaj attım  henüz cevap verme lütfünda bulunmadınız.eğer mümkünse 30+6 saate ikinci norm kadro verilir ve  İ.Ö.Okulların42 saatın üzerindeki artı desler toplanarak  ders sayısı fazla olan okula bölge normundan bir  kadro tahsis edilir bilgilerinin belgeri lazım bulamıyorum tarih  sayıları konusunda bilgilendirirseniz size duacı olacağım.

egitimciyiz

Yönetici
değerli hocam bu aralar yoğunum kusura bakmayın lütfen.yeni bir site kurma hazırlığındayız.

Tüm memur arkadlarımızın anında haber alabıleceği bir haber sitesi olacak ve ezberleri bozcak ınsallh.

www.memurhaberleri.net

işte bu site bir çok yeniliklerle gelecek .isteğinizi ins en kısa sürede gerçekleştıreceğim.
anlayısınız için tesekkür ederim.

F

feyza05

Ziyaretçi
müderris hocam sizin durumunuzu 2 okul müdürüme sordum; branş öğretmeniyseniz 15+6=21 saat derse girme zorunluluğu var, 21 saatten sonra yeni norm istenebilinir...

http://rapidshare.com/files/154875419/meb_bagli_okul_ve_kurumlarin_yonetici_ve_ogretmenlerinin_norm_kadrolarina_iliskin_yonetmelik.pdf.html

F

feyza05

Ziyaretçi
Madde 11-( 30/11/2003 tarih ve 25302 S.R.G.de yayımlanan Yönetmelikle değişik)

Örgün ve yaygın eğitim okul ve kurumlarında, genel bilgi ve meslek derslerinden

haftalık toplam ders yükü;

a) 6-31 saate kadar 1,

b) 31-42 saate kadar 2,

c) 42’den fazla olması halinde her 21 saat için 1,

öğretmen norm kadrosu verilir. Bu şekildeki hesaplama sonrasında artan ders yükünün

en az 15 saat olması halinde ilave olarak 1 öğretmen norm kadrosu daha verilir.

(*)Ancak, anadolu ve fen lisesi statüsündeki okullar ile mesleki ve teknik eğitim

merkezleri, özel eğitim okul ve kurumları hariç, aynı yerleşim merkezinde bulunan okul ve

kurumların branşlar itibariyle öğretmen norm kadrosunun belirlenmesinde; o yerleşim

merkezindeki (birden fazla eğitim bölgesi oluşturulmuşsa her bir eğitim bölgesindeki) okul ve

kurumların aynı branşlardaki haftalık ders yükü toplamı dikkate alınır. Belirlenen kadroların

okul ve kurumlar itibariyle dağıtımı, toplama dahil edilen her bir okul veya kuruma o

branştaki ders yükü en fazla olandan başlanılarak her 21 saate bir kadro olacak şekilde yapılır.

Bu şekilde yapılacak dağıtımda artan norm kadro, bakiye ders yükü en fazla olan okul veya

kuruma verilir.

A OKULUNDA : 24 SAAT 1 NORM 3 BAKİYE

B OKULUNDA : 31 SAAT 1 NORM 9 BAKİYE

C OKULUNDA : 32 SAAT 2 NORM 10 BAKİYE

ÖRNEKTEN ANLAŞILACAĞI ÜZERE EĞİTİM BÖLGESİNDE BİR DERSTEN 87 SAAT DERS VAR. 87/21 EDER 4 NORM. 4 NORM OKULLARA HER 21 SAATE 1 OLACAK ŞEKİLDE DAĞITILIR. C OKULUNDA BAKİYE DERS YÜKÜ EN FAZLA OLDUĞUNDAN 4.NORM C OKULUNA VERİLİR. DOLAYISIYLA C OKULUNDAKİ ÖĞRETMENLERDEN BİRİ A VE B OKULLARINA GÖREVLENDİRME OLARAK GİDER.

forum.memurlar.net