Matematiği Seveceksiniz emin olun :=)
F feyza05 Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #1 Matematiği Seveceksiniz emin olun :=) Ekli dosyalar Matematik.pps 252 KB · Görüntüleme: 16
C cendere Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #3 kafam karıştı gce gece feyza kardeş , benki matematik dersine girmiş , matematik kursu vermiş bir öğretmenim
kafam karıştı gce gece feyza kardeş , benki matematik dersine girmiş , matematik kursu vermiş bir öğretmenim
F feyza05 Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #4 Nasıl olurda kafan karışır ablacım, problemi basit ve de anlaşılır bir şekilde çözmüş... Sen iyisi mi yarın sabah tekrar bak:=)
Nasıl olurda kafan karışır ablacım, problemi basit ve de anlaşılır bir şekilde çözmüş... Sen iyisi mi yarın sabah tekrar bak:=)
C cendere Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #5 evet en iyisi ben gidip uyuyayım bu günkü miadım dolmuş iyi geceler site halkı
F feyza05 Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #6 iyi geceler ablacım, yarın sakin kafayla bidaha bak bakalım çözebilecek misin? :=) Gerçekten çok kolay ama :=)))
iyi geceler ablacım, yarın sakin kafayla bidaha bak bakalım çözebilecek misin? :=) Gerçekten çok kolay ama :=)))
C cendere Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #7 kafamın içinde kırk tilki dolaşıyor kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor , p yüzden galiba
K KILIÇ Bilge Üye Katılım 3 Kas 2007 Mesajlar 539 Tepkime puanı 0 26 Ağu 2008 #8 çoğunu yaptım da şu 1 1 1=6 çok kafa yordum bir türlü olmadı
F feyza05 Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #9 KILIÇ' Alıntı: çoğunu yaptım da şu 1 1 1=6 çok kafa yordum bir türlü olmadı Genişletmek için tıkla ... ama sonucunu öğrendiniz dimi hocam)
KILIÇ' Alıntı: çoğunu yaptım da şu 1 1 1=6 çok kafa yordum bir türlü olmadı Genişletmek için tıkla ... ama sonucunu öğrendiniz dimi hocam)
K KILIÇ Bilge Üye Katılım 3 Kas 2007 Mesajlar 539 Tepkime puanı 0 26 Ağu 2008 #10 evet öğrendim o sondaki simge aklıma gelmedi. siz çözmüş müydünüz yoksa
F feyza05 Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #11 çözmeme gerek yok ki hocam zaten veriyordu sonucu, biliyorsunuz ki ben bu akşam hazırcı geçiniyorum:=))
çözmeme gerek yok ki hocam zaten veriyordu sonucu, biliyorsunuz ki ben bu akşam hazırcı geçiniyorum:=))