merhabalar

elmakurdu

Bilge Üye
Kayıtlı Üye
Tepki
0
merhabalar, sitenizi  yeni keşfettim , çok canım sıkılıyodu, site yönetiminden birinin tavsiyesiyle aranıza katıldım ,aramıza gel canın hiiiiç sıkılmaz dedi ,umarım öyle olur :=)

elmakurdu

Bilge Üye
Kayıtlı Üye
Tepki
0
teşekkürler , aranızda olmaktan mes'ud ve bahtiyarım  :=)

F

feyza05

Ziyaretçi
hoşgeldiniz aramıza

evet doğrudur bu sitede hiiiiç canınız sıkılmaz, sitede yok yok, ee tabii muhabbette:=))

elmakurdu

Bilge Üye
Kayıtlı Üye
Tepki
0
cendere ile aynı okulda çalışma şerefine nail oldum , resim öğretmeniyim dahası da daha ilerde :=)

F

feyza05

Ziyaretçi
sizinle tanıştığımıza memnun olduk sayın hocam...

F

feyza05

Ziyaretçi
aynı okulda çalışmayı isterdik ama neyseki aynı sitedeyiz bu da yeter:=), onunla tanışmak ve onun gibi bir arkadaş edinmek inan çok güzel (kılıç ve diğer arkadaşları da unutmuyorum bu arada)

elmakurdu

Bilge Üye
Kayıtlı Üye
Tepki
0
bakalım göreceğiz :=)  cendere hocamı geçmeye çalışacağım, o benim her zaman rakibem olmuştur  :=)

elmakurdu

Bilge Üye
Kayıtlı Üye
Tepki
0
beni siteden attırmazsın değilmi cendere hocam :=) (nerelerdesiiiiiiiiin)

elmakurdu

Bilge Üye
Kayıtlı Üye
Tepki
0
biraz zor benimkisi , cendere el ense yatsa bile yetişemem , yetişmek nerdeeee

F

feyza05

Ziyaretçi
İnanmak başarmanın yarısıdır sayın hocam:=)), siz yaparsınız  yaparsınız :=))

KILIÇ

Bilge Üye
Kayıtlı Üye
Tepki
0
merhabalar elma kurdu sayın hocam cendere hocamın 10 parmağında 100 marifet onunla yarışmayı düşünmeyin bile ama karınca misali hacı olamazsam bile bu yolda ölürüm diyosanız onu bilemem

F

feyza05

Ziyaretçi
biz cendere ablamızı takip ediyoruz, malumunuz boynuz kulağı geçer derler, kim bilir belki de geçme şerefine nail oluruz:=)))

C

cendere

Ziyaretçi
ooooo kimleri görüyorum aman efendim hoş gelmişler ,safalar getirmişler bir gün gün giremedim neler olmuş, arkadaşım katkılarını bekliyoruz , umarım uğrayıp kaçanlardan olmazsın  :)

C

cendere

Ziyaretçi
bu arada diğer arkadaşlarımızın da katılılarını da bekliyoruz tanışmak istiyoruz, branşları nedir , nerden katılıyorlar ... tanımak bizi sevindirir :)

Üst Alt