Adını Unuttum:))

• Konbuyu başlatan feyza05
  • Başlangıç tarihi
C

cendere

Ziyaretçi
bayaaa bi çınlattık hocam kulaklarınızı , bu arada uzman hocam kayıplara karıştı nerelerde acep :)

C

cendere

Ziyaretçi
baktım mehmet hocam uzman yönetici yazmayacak ben de bölee hallettim :) uzman hocam la çok uğraşmıştık ,:)

C

cendere

Ziyaretçi
farketmeniz için bas bas bağırdım , ben demeden önce farketmişmiydiniz .)

KILIÇ

Bilge Üye
siz benim kulaklarımı çınlatırken yani arkamızda konuşurken ben şu hebere bakıp tüh yazık bu kadınlara diyodum haberr mi

http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&Kategori=dunya&ArticleID=981387&PAGE=1&Date=22.08.2008

C

cendere

Ziyaretçi
aman allahım  !!!!! hocam işte boşuna feminist olmuyoruz değilmi bize hakverdini<mi şimdi , haber çok korkunçtu :(((

F

feyza05

Ziyaretçi
KILIÇ hocam kulaklarınız her çınladığında KBB ye gitmek yerine foruma uğramanız yeterli, muhakkak sizinle ilgili bir konu geçiyordur sitede:)

F

feyza05

Ziyaretçi
resimler içimi ürpertti, bunu yapanlar insan olamazlar...

KILIÇ

Bilge Üye
yazık bu kadınlara. onları bu hale getirenleri öldürmeyeceksin işkence edeceksin yavaş yavaş ölecekler. benim zaten uykum yoktu.

F

feyza05

Ziyaretçi
"işkence edeceksin yavaş yavaş ölecekler"
bunu yaparsanız o kişiden farkınız kalmaz ki... başka bir ceza olmalı mesela kadının eline kezzap verip aynını yaptırmak gibi, olmaz mı?

KILIÇ

Bilge Üye
ama kadınlar yapmaz ki böyle bişeyi vicdanlıdırlar onlar. yürekleri yukadır. elleri varmaz

C

cendere

Ziyaretçi
geçenlerde görme engelli kadınlar kurultayına katılıştım ya orada o kadar ilginç hikayeler duydum ki , kadının birini kocası döve döve başını duvarlara vura vura kör etmiş kulaklarıma inanamadım , ve o kadın 3 yıl uğraşmış eşimi ve ailesini kazandım diyordu ...

F

feyza05

Ziyaretçi
KILIÇ' Alıntı:
ama kadınlar yapmaz ki böyle bişeyi vicdanlıdırlar onlar. yürekleri yukadır. elleri varmaz
evet haklısın belki ama, karşısındaki adama karşı sevgi yerini nefrete bırakacağı için bence korkmalısınız o kadından, çünkü gözü birşey görmez...

F

feyza05

Ziyaretçi
cendere' Alıntı:
geçenlerde görme engelli kadınlar kurultayına katılıştım ya orada o kadar ilginç hikayeler duydum ki , kadının birini kocası döve döve başını duvarlara vura vura kör etmiş kulaklarıma inanamadım , ve o kadın 3 yıl uğraşmış eşimi ve ailesini kazandım diyordu ...
helal olsun ne deyim ki, öyle kadın da az bulunur...

C

cendere

Ziyaretçi
evet bende helal losun dedim :) onlarda bana helal olsun dediler :)

F

feyza05

Ziyaretçi
evet haklısın çocuklar 3 yaşından sonra şiddete; kızlar sözel, erkekler ise fiziksel olarak yönelir ve de öğrenirler.