Genelgeden haberler

Berrak

Kayıtlı Üye
Valilikler bütün açık kadroları ilan etmek zorunda yoksa danıştay kararları ile çelişmiş olur.

KILIÇ

Bilge Üye
bu valiliğin insiyatifinde olan bir konu ilan etmeyebilir

Atila_KALDIRIM

Kayıtlı Üye
Müdür yetkili olarak çalışanlarada öncelik verilmesi gerekir diye düşünüyorum

www.sesvenefes.tr.gg

KILIÇ

Bilge Üye
o yönetmelik abartılmıştı ölü doğmuştu resmileştirildi. gece kondu yapıldı onda

KILIÇ

Bilge Üye
Atila_KALDIRIM' Alıntı:
Müdür yetkili olarak çalışanlarada öncelik verilmesi gerekir diye düşünüyorum

www.sesvenefes.tr.gg

sınavı kazan mış mı

KILIÇ

Bilge Üye
kime niçin neye göre öncelik verecez sayın arkadaşım kriter olması gerekmez mi onun için öncelik bunun için öncelik ver ardı arkası kesilmez bu önceliklerin diğerleri ikinci sınıf insan mı sınavı kazanananların yanındayım sınavı kazanan birisi olarak kazanmasamda kazananların yanında olurdum zaten

Atila_KALDIRIM

Kayıtlı Üye
ne alakası var sayın hocam mudur yetkililer müdürlük yapmış ve mahkeme kararı ilede c tipi haketmiş senden önce atanması normal değilmi.

www.sesvenefes.tr.gg

sude02

Kayıtlı Üye
sinirler gergin bekleyin az kaldı genelgenin cıkmasına ama bu genelgede bicok kesmi memnun etmeyecegi ortada memnun etmeyenler yine idari mahkemelere dava acmak için dilekce pesinde olacak.ama durum ne olursa olsun 2006 yılı haziranda bir sınav yapıldı ve sınavı kazanan öğretmenlerimizde mağdur edilerek basarılarının karşılığını alamamıştır.bu hak kaybının giderilmesi için gereken yetkililerce yapılmak zorundadır.genelge umarım herkesi memnun eder ama ben nedense bu kadar iyimser olamıyorum.

U

uzman63

Ziyaretçi
bence milli eğitimin şu andan itibaren alacağı hiçbir karar kimseyi memnun etmeyecektir. sınavı kazananları yanında müdür yekili olarak yaptı denilerek sınava alınmayanlar kurucu müdürler  görevlendirmeler.sizce şimdi hangisi alınacak karara uyacak.mutlaka bir kısım insan küstürülecek.ne yapılması gerek diyorsanız bence önümüzdeki bir  iki ay içinde bir sınav takvimi açıklanarak sınavlar yenilenmelidir. yok eğer sınav yapılmayacaksa da liyakat ve kariyerin yanında hizmet yılı derece kademe katılınılan hizmetiçi kurslar bilişim araçlarını kullanabilme gibi birçok basamak belirlenerek seçime gidilmeli ya da her okul içindeki öğretmen hiç olmazsa bir kere kendi idarecisini seçebilmelidir.

KILIÇ

Bilge Üye
Atila_KALDIRIM' Alıntı:
ne alakası var sayın hocam mudur yetkililer müdürlük yapmış ve mahkeme kararı ilede c tipi haketmiş senden önce atanması normal değilmi.

www.sesvenefes.tr.gg

bana sen diyemessiniz sayın hocam biraz saygı

U

uzman63

Ziyaretçi
KILIÇ' Alıntı:
Atila_KALDIRIM' Alıntı:

www.sesvenefes.tr.gg

bana sen diyemessiniz sayın hocam biraz saygı

mehmet hocam sitemizde hoş olmayan bu tür mesajlara engel olma anlamında sitede forum kuralları diye bir bölüm açalım mı?

serkan80

Kayıtlı Üye
iyi akşamlar arkadaşlar
genelgeden haber var mı
ne olacak bu işin akıbeti

G

GÖRKEM

Ziyaretçi
genelge ile ilgili son durum nedir? Bu bakanlığın genelgeyi yayınlama takvimi var mı?