Yeni yönetici atama yönetmeliği yayınlandı!!!

beni7bitirdi

Kayıtlı Üye
KILIÇ' Alıntı:
beni7bitirdi' Alıntı:
yönetmelikte benim en çok korktuğum  madde
ataması planlan kurumların duyurulması............diye devam eden madde

niye duyuru yapmadan yapmış gibi gösterip istediklerini mi atayacaklar

münhal bulunan yerlerin hepsi açık olarak gösterilmeyebilir.

KILIÇ

Bilge Üye
beni7bitirdi' Alıntı:
KILIÇ' Alıntı:
beni7bitirdi' Alıntı:
yönetmelikte benim en çok korktuğum  madde
ataması planlan kurumların duyurulması............diye devam eden madde

niye duyuru yapmadan yapmış gibi gösterip istediklerini mi atayacaklar

münhal bulunan yerlerin hepsi açık olarak gösterilmeyebilir.

niye gösterilmez size

adana01

Kayıtlı Üye
sınavcılar önce atanacak olur ise her münhal yer açılmayıp da ek2 cilere açar ise bunu sendikalar yargıya götürür.yada benim olduğum yerde açmazlar ise ben bile yargıya müracaat ederim.

beni7bitirdi

Kayıtlı Üye
adana01' Alıntı:
sınavcılar önce atanacak olur ise her münhal yer açılmayıp da ek2 cilere açar ise bunu sendikalar yargıya götürür.yada benim olduğum yerde açmazlar ise ben bile yargıya müracaat ederim.

dava dosyasını hazırlamaya başlamak lazım...ne olur ne olmaz.

mehmetreis

Kayıtlı Üye
AÇIK YERLERİN GÖSTERİLECEĞİNE DAİR MAHKEME KARARI VAR HOCAM BENİM TEK KORKUM 30 HAZİRANA YETİŞİRMİ SÜRE ASLINDA GENELGEYE SÜRE UZATIMININ KONMASI LAZIM BU YÖNDE MEBE BASKI YAPTIRACAĞIMIZA DAĞILDIK.

KILIÇ

Bilge Üye
mehmetreis' Alıntı:
AÇIK YERLERİN GÖSTERİLECEĞİNE DAİR MAHKEME KARARI VAR HOCAM BENİM TEK KORKUM 30 HAZİRANA YETİŞİRMİ SÜRE ASLINDA GENELGEYE SÜRE UZATIMININ KONMASI LAZIM BU YÖNDE MEBE BASKI YAPTIRACAĞIMIZA DAĞILDIK.

sayın arkadaşım dağılmamız normal değil mi bizi bu hale getirenler utansın nelerle uğraşıyoruz

adana01

Kayıtlı Üye
baskı nasıl olurdu bilmiyorum ama lambacı sen trübünlere oynadığına göre o iş halolmuş gibime geliyor.
'sınavcıların haklarını biz savunduk ve bakanlığa biz talep ettik' diyebilmek için.inanacak öretmen çok buna.

kemali

Kayıtlı Üye
HOŞBULDUK REİS SENİ ARAYA ARAYA ZOR BULDUK MEMURBİZDEKİ REİS DEĞİL Mİ?
GENELGE İLE İLGİLİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

mehmetreis

Kayıtlı Üye
evet kemali ben o mehmet yılmaz
seni çok sevdim kardeş...
allah razı olsun

kemali

Kayıtlı Üye
iyiliğe nankörlük bizde yoktur reis kuşun kanadından haber beklerken doğru haberleri elinden geldiği kadar çabuk bize ulaştıran sendin  ahde vafasızlık olmaz diğer taraftan senin olduğun yerde güzellikler olur inancındayız
seni takipteyiz anlayacağın

egitimciyiz

Yönetici
Dosyaya Ait Bilgiler
Dairesi  İKİNCİ DAİRE 
Davacılar  EĞİTİM VE BİLİM İŞGÖ.SEN. EĞİTİM-İŞ 
Davalılar  MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (MEB) 
Genel Evrak Yıl - No  2008-56857 
Esas Yıl - No  2008-3799 
Davanın Türü  İPTAL DAVASI(1.DERECE) 
Davanın Konusu  YÖNETMELİK 

Geldiği Yer  BOŞ 
Geldiği Yer Esas Yıl - No  - 
Geldiği Yer Karar Yıl - No  - 
Geldiği Yer Temyiz Yıl - No  - 
Bölgeden Gönderme Tarihi 
Daireye Geliş Tarihi  25/04/2008 

İstem  YOK 
İstem Sonucu  - 
YD ile ilgili İstem  VAR 
YD ile ilgili İstem Sonucu  YD SAVUNMADAN SONRA 

YD İtiraz ile ilgili İstem  YOK 

Dosyanın Son Aşaması  Tekemmülde 

Karar Sonucu 
Karar Tarihi 
Karar Yıl - No 

clio06

Çalışkan Üye
Haziranın sonu geldi hocam..Yönetici atama için son bir toplantı olacak mebde..pazartesi günü her ilin yönetici atama şube müdürleri ankarada yönetici atama konusunda toplantı yapacak ve büyük bir ihtimallede genelge yayınlanacak.AK Parti halkla ilişkiler bürosuda kendisine yapılan başvurulara temmuz başında yönetici atamalar yapılacak diye cevap vermektedir.Sınavın süresinin dolması beklenmekte sanırım.Mahkeme de süren dava sonuçlanmadan atama yaparlar mı bilemem ancak şu anda meb savunma veriyor mahkemeye bu konuda...o yüzden sınavın süresi dolar.Mahkeme bazı maddeleri iptal etse de yönetmelik yürütülür sınavların geçerlilik süresi ( 20005 ve 2006) uzatılır...Bence tabii:)

egitimciyiz

Yönetici
sanırım hocam meb sizlerin de dediği gibi sınav süesinin dolmasını beklemekte.zira sınav vb herp yargı için gerekçe oluyor

gözlem1

Kayıtlı Üye
2006 müdür yardımcılığı sınav sonucunda bir soru hatalı bulunup iptal edilmiştir.ondan dolayı 69,7 küsüratlı puan geldi.normalde belli bir başarı barajı olduğu için iptal edilen soru için herkese bir puan verilmesi gerekirdi.ama eğitek kendine göre bir hesap yapıp birçok insanı mağdur etmiştir.bu yıl yapılan anadolu liseleri sınavında eğitek hatalı soruların herkese doğru cevap olarak yansıtılıp puanlamanın yapılacağını söledi.bu yüzden bir çok kişi 2006 yılı sınav mağduru oldu.2006 müdür yardımcılığı sınavının sonucuna bazı arkadaşlar itiraz edip mahkemeye gitti.mahkeme sonucunu beklemeden meb alım yaparsa mahkemeden bu karar dönmez mi?meb neden kendi hatasını kendisi düzelmiyor da mahkeme sonucunu bekliyor anlayamıyorum.

egitimciyiz

Yönetici
değerli hocam zaten belırtmiş olduğunu< hususlar mebin baya kafasını gene ağrıtacak.ve kanaatimice bu atamalarda iptal olabılır.

clio06

Çalışkan Üye
Atamaların iptal olması yanında bir de üzerine mahkeme kararları gelecek.Yönetmelikte iptal olduğunda herşey başa dönecek..
İnanılmaz gerçekten..
Bir bakanlık hatta dünyanın en büyük kamu kuruluşu olmakla övünen bakanlık 4 yıldır bir yönetici bile atayamıyor.