Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anadolu Ögretmen,fen Liseleri için Ögretmen seçimi
Arkadaşlar Manşetteki Haberin Altına Da Yorumlarınızı Yazmayı İhmal Etmeyin Ben Yazdım, Sizler De Ekleyin Ki Bu Konuda İlgili İnsan Sayısının Ne Kadar Olduğu Görülsün Lütfen!!!
Arkadaşlar Size Bir Soru Sormak İstiyorum,ben De Anadolu Liseleri İçin 2. Atama Bekleyenlerdenim.ingilizceden Giridim Puanım 79.şuan İstanbulda Bir İlköğretim Okulunda Görev Yapmaktayım.memleketm Olan Bilecikteki Anadolu Lisesine Geçmek İstiyorum.ama Bi Sorun Var.ben Şubat Ataması Bi Öğretmenim.25 Şubat 2005 Te Göreve Başladım Ve Zorunlu Hizmetim 25 Şubat 2009 Da Bitiyor.eğer Atıyorum 10 Şubatta İkinci Bir Atama Yapıldı Ben 10-15 Gün Zorunlu Hizmetim İçin Tayin İsteyemecek Miyim?? Kafam Çok Karıştı.ama Öğretmen Arkadaşlar Zorunlu Hizmetleri Eylülde Bittiği Halde Mayıs Döneminde Tayin İstemiş Ve Haziranda Göreve Başlamıştı Geçen Yıl.bu Konuyla İlgili Bi Yönetmelik Mevzuat Yokmu???ben Çok Tedirginim.10 -15 Gün İçin Tayin İsteyemezsem De Çok Üzülürüm Dogrusu.bana Bu Konuda Bi Yol Gösterir Misiniz???
şimdiden Sağolun...
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
uzun Süredir Sizleri Memurlar.netten Takip Ediyordum Ancak Sitenin Bizim Bu Özel Sorunumuzu Görmezden Gelmesi Üzerine Eğitimciyim Nete Üye Olarak Buradan Sizlere Destek Vermek İstiyorum. Mehmet Hoca'ya Teşekkürler Bize Verdiği Destekten Dolayı. Benim De Duyduğum Bilgi Şubatta Tekrar Bir Atama Olacağı Yönünde. Sınav Puanlarını Durup Dururken Yayınlamaları Bu Bilgiyi Doğrular Nitelikte Bence
Özlem Hocam Sizin Dedığınız Olay Da Kurla Şu:eger Bır Öğretmenın Zounlu Hızmetını Bıtmesıne 6aydan Az Kalmıs İse 1.hizmet Bölgesine Tayın Isteyebılır.sanırım Bu Kural Bu Atamalarda Da Olur
2.atamalar Bir Şekilde Yıl Bitmeden Olacak,asıl Sorun Bir Çok Branşta Kadroların Dolu Görünmesi,görevlendirme Öğretmenler Le Doldurulan Kadrolar Var Ve Hem Eylül De Hemde Ocak Özür Grubunda Kapalı Görünüyor..bu Nasıl Aşılacak..
Arkadaşlar Forumlardan Takip Ettiğim Kadarıyla 2. Alımlar Kesin Olur Gözüyle Bakıyordum Ama Her Geçen Gün Umudumuz Tükeniyor.meb Ten Hala Bir Açıklama Yok. Yeni Bir Haber (olumlu Ya Da Olumsuz) Duyarsanız Lütfen Yazın En Azından Ne Olacağını Bilelim Ve Bitsin Artık Bu Belirsizlik.
Arkadaşlar Yokmu Bi Haber Alan Veya Bilgisi Olan Dönem Bitti Atama Yapılmayacakmı Acaba, Artık Yorulmaya Başladık, Bakanlıktandanda Bi Açıklama Yok hayırlısı Artık...