Anadolu Ögretmen,fen Liseleri için Ögretmen seçimi

mustican

Kayıtlı Üye
Mehmet Hocam Sizede Teşekkür Etmeliyiz Sizin Yokmu Bir Bilginiz

egitimciyiz

Yönetici
Hocam Olduğunda İlk Paylaşacağım Yer Burası Emın Olun.bazı Bılgıler Gelıyor Ama Teyıt Edemedığımden Paylaşmak İstemıyorum

mustican

Kayıtlı Üye
Ne Yapcağımızı Bilemiyoruz Artık Bi Açıklmada Yok Artık 2. Atama Olsunda Rahatlayalım 79 Puanla Bekliyorum Atama Yapılacak Diye, Mehmet Bey Çok Teşekkür Ediyorum Size

ksk2121

Kayıtlı Üye
2005/73 Sayılı Genelge Gereği Anadolu Liselerine Atanan, Daha Sonra Danıştay 2. Dairesi’nin Kararı Gereği Atamaları İptal Edilen Öğretmenler Çifte Mağduriyet Yaşamaktadır.

danıştay Kararıyla Atamaları İptal Edilen Öğretmenler, Haziran Ayında Yapılan Sınava Katılmıştı. Ancak Yapılan Duyuruda Öğretmen İhtiyacı Olan Okulların Tümü Münhal Gösterilmediği İçin Öğretmenler İhtiyaç Olan Okullara Başvuruda Bulunamadılar.

sonuçta Sınavı Kazanan Öğretmenlerin, Boş Olan Binlerce Okula Atamaları Yapılmadı. Mahkeme Kararıyla Mağdur Olan Öğretmenler, Daha Önce Çalıştıkları Okullar Münhal Gösterilmediği İçin Atamaları Yapılmadığı Gibi Teftiş Raporu İle Ceza Almışçasına, Özür Durumlarına Bakılmaksızın İstekleri Dışındaki Okullara Gönderilmeye Çalışılıyor.

bakanlığın Bu Garip Uygulaması, Öğretmenlerin Tepkisini Çekiyor. Danıştay’ın Anadolu Lisesi Genelgesini İptal Etmesiyle Adeta Yıkılan Öğretmenlere Ellerinden Alınan Haklarının Verilmesini İstiyoruz.

hem Yargı Kararı Sonucu Hem De Bakanlığın Haksız Uygulamasıyla Mağduriyet Yaşayan Öğretmenlerimizin Atamaları Sırasında Karşılaştıkları Hakkaniyetten Uzak Uygulamaların Gözden Geçirileceğini Umuyoruz.

danıştay’ın İptal Kararına Bakanlığın Yanlış Uygulamaları Da Eklenince Uğranılan Haksızlık Artmış, Bakanlığın Uygulamalarıyla Da İş İyice Sarpa Sarmıştır. Öğretmenlerimizin Maruz Kaldığı Mağduriyetin Giderilmesini İstiyoruz.

egitimciyiz

Yönetici
Arkadaslar Bır Yerden Duymadım Ama İçimden Bir His Ara Tatılde Duyuru Olacak Diyor.

ksk2121

Kayıtlı Üye
Siyaset Sahnesi Programı Samanyoluhaber Kanalında Saat 21:20\'de Başlayacak.
yalnız Dikkat Edin Stv Değil Samanyolu Haber Kanalı.
uyduda İzleniyor. Bu Maile Mesaj Çekelim.      M.unal@zaman.com.tr
sesimizi Duyuralım. Belki Program Sunucusu Bu Soruyu Sorar Ve Bakan Açıklama Yapar.

ksk2121

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Bakan Çelik Siyaset Sahnesi Programına Katılacak.                                        Siyaset Sahnesi Programı Samanyoluhaber Kanalında Saat 21:20\'de Başlayacak.
yalnız Dikkat Edin Stv Değil Samanyolu Haber Kanalı.
uyduda İzleniyor. Bu Maile Mesaj Çekelim.      M.unal@zaman.com.tr
sesimizi Duyuralım. Belki Program Sunucusu Bu Soruyu Sorar Ve Bakan Açıklama Yapar