Eş Durumu

erdemg

Kayıtlı Üye
İyi Günler Hocam..

eşim Matematik Hocası Ve Benim Ankarada Çalışmam Nedeniyle Burda Eş Durumundan Görevli Bulunmakta İdi.. Fakat Bu Sene Sanırım 360 Gün Şartını Yerine Getiremeyeceğiz.. Yani Toplam Sigorta Günüm 310 Gün Tutmakta ..
sanırım Diyorum Çünkü Muallak Olan  Hususlar Var Kafamda..

sorularım Şunlar Olacak..

1- 22 Mayısa Kadar Benim Belgelerimi İbraz Etmem Gerekiyor Lakin Son 2 Yıl Derken Dikkate Alınacak Aralık Bitiş Günü Tam Olarak Hangi Tarih Olacak ? 31 Mayıs 2009 Mu ? 31 Temmuz Mu ? 31 Ağustos Mu ?

2- Bu Konuda Çalışlma Gün Zorunluluğu Sadece Son İki Yıl Mı? Son 3 Yıl Diye Alternatif Bir Aralık  Var Mı?

saygılar..

mayne

Çalışkan Üye
Merhaba Arkadaşlar Bi Sorum Var Aydınlatabilirseniz Sevinirim.eş Durumu Tayinleri Hangi Durumlarda İptal Oluyor 

mayne

Çalışkan Üye
Yok Hocam Onu Demiyorum Eş Durumu Tayinleri Boşanma Durumunda İptal Oluyo Mu Oluyorsa Nasıl Oluyor 5 Yıl Geçmeden Boşanırsan Tekrar Eski Yerine Dönyormuşsunuz Bu Doğru Mu Acaba

egitimciyiz

Yönetici
Yok Hocamöyle Bır Sey.mesela Ben Öğrenımozrunden Tayın Oldum.amakısa Bır Sure Sonra Devam Edemedım Öğrenımıme.amahaladevamedıyorumaynı Yede.kim Demısse Saçmalık O.

mayne

Çalışkan Üye
Hocam Bana Söyledikleri Tayin İçin Evlenen Bazı Kişiler Varmış Meb Bunun Önüne Geçmek  İçin Böyle Bir Şart Koymuş Eş Durumundn Tayin İsteyen Eğer 5 Yıl Dolmadan Ayrılırsa Eski Görev Yerinize Dönüyormuş

egitimciyiz

Yönetici
Eğer Oyle Br Sey Varsa Klavuzda Olur.kı Ben Görmedım.yoksa Hiçkımse Bunu Soyleyemez.dünyahali Oan Bakarsanız Sabaha Cıkacağımız Kesın Değil.nerden Bılsın Devlet 5 Yıl Evlı Kalmayı.saçmalık Bunlar.

d.aydin

Kayıtlı Üye
Selamlar. Hocam Benim Eşim Askeri Personel Ve Ben De Kadrolu Sınıf Öğretmeniyim O Nedenle Sık Sık Tayin Oluyoruz Ve Her Tayin Döneminde Olan Değişiklikleri Maalesef Takip Edemiyoruz

ben 2008 Yaz Dönemi Özür Grubu Tayinle Bulunduğum İlin İl Milli Eğitimine Kadro Fazlası Olarak Yani Bir Başka Deyişle Depo Öğretmen Olarak Atandım. Eşimin Çalıştığı İlçede Bulunan Bir Okula Görevlendirme Yapıldım Ve Bu Yılı Orada Tamamladım.

benim Sorum Şu , Depo Öğretmen Olduğum İçin Yine Tayin İstemem Şart Mı , Aynı Şekilde Kadrom İl Milli Eğitimde Kalsa Tayin İstemeden Ben Yine Bu Yıl Görevlendirme Olarak Çalışsam Olamaz Mı ?
çünkü Eşimin Çalıştığı İlçede Merkezde Açık Göstermiyorlar İlçede Olan Boşlukları Ücretli Öğretmen Çalıştırarak Çözüyorlar Ve Ben De Çocuğum Küçük Olduğu İçin Köylere Gitmek İstemiyorum...

bu Durumda İzlenmesi Gereken Yol Ne Olmalı Acaba?
yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.

teşekkürler

esinkale

Kayıtlı Üye
Hocam Merhabalar. Eş Durumu Tayinleri Hakkında Yeni Bi Düzenleme Yapıldığına Dair Söylentiler Var..buna Göre Artık Eş Durumu Tayinleri İçin Dönem Sonlarını Beklemek Gerkmiyormuş, Dönem İçinde De Tayin İstenebilecekmiş. Bu Konuda Bir Bilginiz Varsa Paylaşırmısınız..

soner443

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Kısa Dönem(6 Ay) Askerdeyken Şubatta Eş Durumu Tayini İsteyebilirmiyim Bi De İsteniyorsa Askerde Göreve Başlama Nasıl Oluyor Bu Konuda Bilgilendirirseniz Teşekkür Ederim

egitimciyiz

Yönetici
Konu İle İlgili Açıklama İlgili Klavuzda Var Hocam.aylıksız İzin Kısmına Bakın Lütfen