Yaz tatiline kadar MEB okullara Yönetici Ataması Yapabilir mi?
egitimciyiz Yönetici Katılım 24 Ağu 2007 Mesajlar 2,739 Tepkime puanı 15 Konum Türkiye 28 May 2008 #1 Yaz tatiline kadar MEB okullara Yönetici Ataması Yapabilir mi?
K KILIÇ Bilge Üye Katılım 3 Kas 2007 Mesajlar 539 Tepkime puanı 0 26 Ağu 2008 #2 müdür yardımcısı olarak atanan arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum. geç te olsa hakkımızın verilmesi beni mutlu etmiştir.
müdür yardımcısı olarak atanan arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum. geç te olsa hakkımızın verilmesi beni mutlu etmiştir.
egitimciyiz Yönetici Katılım 24 Ağu 2007 Mesajlar 2,739 Tepkime puanı 15 Konum Türkiye 26 Ağu 2008 #3 evet hayırlı ugurlu olsun tüm atanan arkadaşlara
F feyza05 Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #4 Kılıç hocam ve de atanan tüm arkadaşlar; hepinize yeni görevinizde başarılar dilerim, Hayırlı uğurlu olsun...
Kılıç hocam ve de atanan tüm arkadaşlar; hepinize yeni görevinizde başarılar dilerim, Hayırlı uğurlu olsun...
C cendere Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #5 öyle kuru kuruya kutlmak olmaz bütün atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allah bahtlarını açık ve güzel etsin, başarılar ve daha nice güzel makamlara gelmelerini diliyorum
öyle kuru kuruya kutlmak olmaz bütün atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allah bahtlarını açık ve güzel etsin, başarılar ve daha nice güzel makamlara gelmelerini diliyorum
F feyza05 Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #7 KILIÇ hocam duymadın herhalde sesimizi diyorduk ki kutlama kuru kuruya olmaz, anladınız sanırım bekliyoz senden bişeyler:=))
KILIÇ hocam duymadın herhalde sesimizi diyorduk ki kutlama kuru kuruya olmaz, anladınız sanırım bekliyoz senden bişeyler:=))
K KILIÇ Bilge Üye Katılım 3 Kas 2007 Mesajlar 539 Tepkime puanı 0 26 Ağu 2008 #8 hani bi kuzu çevirecektik ya o zaman bende gereken ne ise onu yaparım sizlerin canı sağolsun
F feyza05 Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #9 öyle de o kuzu ne zaman çevrilir orası meçhul, işimiz Mehmet beye kaldıysa zor, koca yaz geçti hala daha çeviremedi kuzuyu:=))
öyle de o kuzu ne zaman çevrilir orası meçhul, işimiz Mehmet beye kaldıysa zor, koca yaz geçti hala daha çeviremedi kuzuyu:=))
K KILIÇ Bilge Üye Katılım 3 Kas 2007 Mesajlar 539 Tepkime puanı 0 26 Ağu 2008 #10 sigara közüyle çeviriyo kuzuyu galiba
C cendere Ziyaretçi 26 Ağu 2008 #12 kılıç hocam hemen ortaya şöööle sanal bi kuzu çevirme koyuver hemen
F feyza05 Ziyaretçi 27 Ağu 2008 #14 :=))) desenize mehmet hocam çevirecek kuzu bulamadığından yapamıyor kuzu çevirmeyi:=))
F feyza05 Ziyaretçi 27 Ağu 2008 #16 :=)) bir de mehmet beyin günahını aldık kuzu çevirmiyor diye, ne yapsın bulamamış, hakkını helal et artık Mehmet hocam:=))
:=)) bir de mehmet beyin günahını aldık kuzu çevirmiyor diye, ne yapsın bulamamış, hakkını helal et artık Mehmet hocam:=))
C cendere Ziyaretçi 27 Ağu 2008 #17 arkadaşlar üstüne gitmeyin artık bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum diye isyan edecek
F feyza05 Ziyaretçi 27 Ağu 2008 #18 hocam yok ki ortalıklarda, hem tutsun sözünü haksızmıyım yani hem söz ver hem sesini bile çıkarma, fena mı olurdu yani eğitimciyim.net ailesi olarak bir araya gelsek hem tanışsak hem eğlensek....
hocam yok ki ortalıklarda, hem tutsun sözünü haksızmıyım yani hem söz ver hem sesini bile çıkarma, fena mı olurdu yani eğitimciyim.net ailesi olarak bir araya gelsek hem tanışsak hem eğlensek....
K KILIÇ Bilge Üye Katılım 3 Kas 2007 Mesajlar 539 Tepkime puanı 0 27 Ağu 2008 #19 üstüne üstüne gidelim ki usansın bıksın. yeter artık şu kuzuyu çevireyim bari desin.
F feyza05 Ziyaretçi 27 Ağu 2008 #20 KILIÇ' Alıntı: üstüne üstüne gidelim ki usansın bıksın. yeter artık şu kuzuyu çevireyim bari desin. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum hocam size:=)), cendere ablacım bakıyorum da taraf tutuyorsun:=))
KILIÇ' Alıntı: üstüne üstüne gidelim ki usansın bıksın. yeter artık şu kuzuyu çevireyim bari desin. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum hocam size:=)), cendere ablacım bakıyorum da taraf tutuyorsun:=))